Η κυβέρνηση της Βρετανίας θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάψει να θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση τη Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS), τη βασική οργάνωση της συμμαχίας των Σύρων ανταρτών που ανέτρεψαν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Διακυβερνητικών Σχέσεων Πατ ΜακΦάντεν.
«Θα το εξετάσουμε. Και πιστεύω ότι (η απόφαση) θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί (στη συνέχεια)», δήλωσε ο ΜακΦάντεν μιλώντας στο Sky News, όταν ρωτήθηκε αν η βρετανική κυβέρνηση ενδέχεται να πάψει να θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση την HTS.
Η HTS, πρώην συριακός βραχίονας της αλ Κάιντα, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση στη Βρετανία και η στήριξή της ή η ένταξη σε αυτή θεωρούνται παράνομες.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.