Λαβρόφ: Στη Μάλτα την Πέμπτη ο Ρώσος ΥΠΕΞ, πρώτη επίσκεψη σε χώρα της ΕΕ μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ θα παραστεί σε μια υπουργική σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη
Η Μόσχα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ, στον οποίο έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την ΕΕ, θα βρίσκεται την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Μάλτα, για μια υπουργική σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών σε χώρα της ΕΕ μετά την έναρξη του πολέμου εναντίον της Ουκρανίας, τον Φεβρουάριο του 2022.
«Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και μια ρωσική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν στην επόμενη σύνοδο του ΟΑΣΕ» στη Μάλτα, ανέφερε η Μαρία Ζαχάροβα, η εκπρόσωπος του υπουργείου, κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. Ο Λαβρόφ είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά την ΕΕ τον Δεκέμβριο του 2021, όταν πήγε στη Σουηδία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.