Οι ΗΠΑ βλέπουν να χρησιμοποιούνται τεχνολογίες στον ρωσικό αμυντικό τομέα, οι οποίες προέρχονται από τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και την Κίνα, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ένας τομέας ιδιαίτερης ανησυχίας για την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της στην Ευρώπη.
Ο Μπλίνκεν, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είπε ότι συζήτησε με τον ομόλογό του τρόπους για να αποτραπεί η μεταβίβαση όπλων και υλικού στη Ρωσία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.