Η εισαγγελία της Φλωρεντίας διέταξε σήμερα την κατάσχεση 19 εκατομμυρίων ευρώ από τον Μαρτσέλο Ντελ' Ούτρι, πρώην γερουσιαστή του κόμματος Φόρτσα Ιταλία και στενό συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Ντελ' Ούτρι, πριν από δέκα χρονια καταδικάσθηκε τελεσίδικα απο την ιταλική δικαιοσύνη για έξωθεν συνεργασία με τη μαφία. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τα 19 εκατομμύρια ευρώ που κατασχέθηκαν σήμερα είναι μέρος συνολικού ποσού 42 εκατομμυρίων ευρώ που ο Καβαλιέρε φέρεται να δώρισε στον Ντελ' Ούτρι και τα οποία δεν προκύπτει να έχουν δηλωθεί.
Ο συγκεκριμένος πρώην γερουσιαστής ήταν και από τους κύριους συνεργάτες του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού και μεγιστάνα, κατά τη δημιουργία της τηλεοπτικής του αυτοκρατορίας. Η ιταλική Εισαγγελία κατά της μαφίας έκανε γνωστό ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδέεται με ευρύτερη έρευνα η οποία στοχεύει στον εντοπισμό μαφιόζικων βομβιστικών επιθέσεων που βύθισαν στον τρόμο την Ιταλία, πριν από τρεις δεκαετίες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.