Εν μέσω πολλών δημοσιευμάτων για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η σύζυγός του, Λετίθια, μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της με τον πρώην γαμπρό της, το ζευγάρι έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου.
Η Λετίθια επέλεξε ένα σκουρόχρωμο σύνολο σε αποχρώσεις του σκούρου μπλε ολοκληρώνοντάς το με μια κάπα και διακριτικά σκουλαρίκια, κρατώντας τον σύζυγό της από το μπράτσο, αγκαζέ και εκφράζοντας τη στήριξή της στον βασιλιά Φελίπε σε μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή, εκείνη της επιμνημόσυνης δέησης του θείου του.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών