Ισπανία: Απολύθηκε δημοσιογράφος από την El Mundo μετά τις αποκαλύψεις περί δεσμού της Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της

Ισπανία: Απολύθηκε δημοσιογράφος από την El Mundo μετά τις αποκαλύψεις περί δεσμού της Λετίθια με τον πρώην γαμπρό της

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ο 91χρονος Χάιμε Πενιαφιέλ, που εργαζόταν επί δύο δεκαετίες στην εφημερίδα, έγραψε για ερωτική σχέση της βασίλισσας με τον πρώην γαμπρό της

letizia-arthrou
Απολύθηκε, ύστερα από 20 χρόνια, Ισπανός δημοσιογράφος που προκάλεσε «σεισμό» στα ισπανικά ανάκτορα με τις αποκαλύψεις για τη βασίλισσα Λετίθια

Ο 91χρονος Χάιμε Πενιαφιέλ, που έγραψε πρόσφατα το βιβλίο ''Letizia & I'' εργαζόταν από την ισπανική εφημερίδα El Mundo που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στη χώρα του. 

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ο βετεράνος δημοσιογράφος έγραψε για ερωτική σχέση της βασίλισσας με τον πρώην γαμπρό της. 

Το βιβλίο βασίστηκε περισσότερο στους ισχυρισμούς του 53χρονου Τζέιμι Ντελ Μπούργκο που υποστήριξε ότι είχε δεσμό με τη Λετίθια μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, το 2004. 



Κλείσιμο

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε, ειδικότερα, στον δημοσιογράφο ότι γνώρισε τη Λετίθια πριν από το 2000 και ότι η σχέση τους ξεκίνησε σε ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία, λίγα χρόνια πριν από τη συνάντηση της γυναίκας με τον Φελίπε. 

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Πενιαφιέλ επιβεβαίωσε το γεγονός της απόλυσής του. 

Διέψευσε τα αρχικά δημοσιεύματα ότι ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσει εντός του 2024 λόγω περικοπών στην εφημερίδα, κι επέμεινε στο γεγονός ότι η απόλυση έγινε μετά τις αποκαλύψεις για τη Λετίθια. 

Παρά τις εξελίξεις που προκλήθηκαν από τις αποκαλύψεις, ο Πενιαφιέλ διαμυνύει ότι δεν μετανιώνει για τίποτε και ότι υπήρξε πολύ γενναιόδωρος με τη βασίλισσα. 

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 σε 2.400 ευρώ

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε μέσα σε πέντε μέρες - Του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης