Daily Mail - Η... Μπάρμπι του Πούτιν: Δημοσίευμα για τον νέο έρωτα του Ρώσου προέδρου στη σκιά του θανάτου Ναβάλνι

Daily Mail - Η... Μπάρμπι του Πούτιν: Δημοσίευμα για τον νέο έρωτα του Ρώσου προέδρου στη σκιά του θανάτου Ναβάλνι

Η Εκατερίνα Μιζούλινα έχει καλές σπουδές, είναι παιδί επιφανών προσώπων και συμμάχων του Ρώσου προέδρου και εργάζεται... για το καλό του

ekaterina_mizulina_arthrou
Παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρά τον αιφνίδιο και μυστηριώδη θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι που εξόργισε τη Δύση, στην ερωτική ζωή του Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, που μεταδίδουν ότι η 39χρονη Εκατερίνα Μιζούλινα είναι ο νέος έρωτας του Ρώσου προέδρου.

Η -για τους φίλους- Κάτια είναι επικεφαλής της Λέγκας για Ασφαλές Ίντερνετ, ενός επίσημου φορέα που στην πράξη λογοκρίνει το Διαδίκτυο, γράφει η Daily Mail.

Kόρη μιας φανατική πουτινικής και αντιουκρανής γερουσιάστριας και ενός πανεπιστημιακού, η Μιζούλινα θεωρείται ότι είναι το πρόσωπο που προσπαθεί να σβήσει κάθε κριτική που αφορά τον Ρώσο ηγέτη ιδίως σε ό,τι αφορά τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Κλείσιμο
Τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι ο Πούτιν και η Μιζούλινα «έχουν έρθει κοντά».



Η Ρωσίδα ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Όλγα Ρομάνοβα δήλωσε σε ουκρανικό κανάλι ότι «η Κάτια Μιζούλινα είναι ο τύπος που ταιριάζει απόλυτα στα γούστα του Πούτιν».

Την παρομοίωσε με μια παλαιότερη ερωμένη του Πούτιν, τη Σβετλάνα Κριβόνογκιχ, ιδιοκτήτρια στριπτιζάδικων και πολυεκατομμυριούχο στην Αγία Πετρούπολη. Μαζί λέγεται ότι ο Πούτιν έχει μια κόρη 20 ετών, την Λουίζα.

Ο Πούτιν, που κρατά επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή, θεωρείται ότι για πολύ καιρό σύντροφος της χρυσής Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα. Πιστεύεται ότι έχουν δύο ή τρία παιδιά και διαμένουν σε ένα δίκτυο πολυτελέστατων κατοικιών που ανήκουν στον Ρώσο πρόεδρο. Κατοικίες είχε το ζεύγος και στο εξωτερικό.

Η Μιζούλινα είναι «υπέρ των παραδοσιακών αξιών, όπως και η Καμπάεβα», λέει η Ρομάνοβα.

Φαίνεται ακόμη ότι ο Πούτιν είπε στον εκπρόσωπο Τύπου του ότι «ένα άλλο μέλος του χαρεμιού με γνώρισε και με ερωτεύτηκε».

ekaterina_mizulina__1_
ekaterina_mizulina__2_


Ποια είναι η Κάτια Μιζούλινα

Αποφοίτησε από τη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου το 2004, με πτυχίο στην ιστορία της τέχνης και στην ινδονησιακή γλώσσα. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια σε επίσημες ρωσικές αντιπροσωπείες που επισκέπτονται την Κίνα.

Τάσσεται υπέρ της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, των προστίμων και άλλων κυρώσεων κατά των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων.

Ενδεικτικό είναι το περιστατικό με φοιτητές προ ημερών όταν η Μιζούλινα απαίτησε -και έλαβε- συγγνώμη από φοιτητή που είχε αμφισβητήσει την ανάγκη για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. Ο τρόπος της ήταν απλός: τον απείλησε με τους δρακόντειους νόμους του Πούτιν για όσους απαξιώνουν δημόσια τον ρωσικό στρατό.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε μυστηριωδώς στη φυλακή ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι

Βαλλιανάτος: Ρώτησε κανείς τα παιδιά του Κούγια αν τον ήθελαν για πατέρα; - Κούγιας: Να παρακαλάει να μην συναντηθούμε


Χρυσοχοΐδης σε αγρότες: Όχι με τρακτέρ, ναι με ΙΧ και λεωφορεία η κάθοδος στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης