Πόλεμος στο Ισραήλ: Συμφωνία Τελ Αβίβ -Κατάρ για την παροχή φαρμάκων στους ομήρους που κρατούνται στη Γάζα
Η ανακοίνωση του γραφείου του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανέφερε ότι φάρμακα θα παραδοθούν στους ομήρους μέσα «στις επόμενες ημέρες»
Το Ισραήλ έχει καταλήξει σε μια συμφωνία με το Κατάρ που θα επιτρέψει την παράδοση φαρμάκων σε ομήρους που κρατούνται από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε σήμερα ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι φάρμακα θα παραδοθούν στους ομήρους μέσα «στις επόμενες ημέρες».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.