Γερμανία: Αφγανός είπε στον Γενς Σπαν ότι «η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική»

Γερμανία: Αφγανός είπε στον Γενς Σπαν ότι «η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική»

Ο πρώην υπουργός Υγείας που έχει εκφράσει ανοιχτά τις προτιμήσεις του για άτομα του ίδιου φύλου περιέγραψε μία πρόσφατη εμπειρία που είχε σε σχολική αίθουσα

b6ac567fec
Την συγκλονιστική εμπειρία που έζησε σε μία από τις ομιλία του στα σχολεία της Γερμανίας αφηγείται σε podcast του αντιπροέδρου της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο Χριστιανοδημοκράτης, πρώην υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν.

Ο ίδιος, που έχει εκφράσει ανοιχτά τις προτιμήσεις του για άτομα του ίδιου φύλου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα ενσωμάτωσης των μεταναστών στη χώρα του και μίλησε για μία απίστευτη εμπειρία που βίωσε μ' ένα αγόρι από το Αφγανιστάν.

Ο 43χρονος πρώην υπουργός Υγείας από το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών παραδέχτηκε ότι αυτ΄πο που συνέβη , δεν το περίμενε, όπως γράφει η εφημερίδα «Βild».

Ο Σπαν επισκέπτεται «πολύ και συχνά» σχολικές τάξεις» και κατά καιρούς αναφέρεται και στον σύζυγό του. «Πρόσφατα είχα την εξής εμπειρία : Ένας από τους μαθητές που καθόταν στην πρώτη σειρά και με άκουγε, σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας: «Είναι μεταδοτικό, αυτός είναι ομοφυλόφιλος».

Στη συνέχεια ο Γερμανός πολιτικός ενημερώθηκε ότι το αγόρι ήρθε με την οικογένειά του από το Αφγανιστάν και βρήκε καταφύγιο στην ατμομηχανή της Ευρωζώνης.

«Πάντα πιστεύαμε ότι με τους νέους «όλα ήταν πολύ πιο ελεύθερα, πιο ανοιχτά, πιο φυσικά» από πριν. Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά με τους μουσουλμάνους μετανάστες», τόνισε ο Σπαν. Ο ίδιος πάντως έσπευσε να παραδεχθεί ότι σπανίως δέχεται ομοφοβικές επιθέσεις.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέος σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου - Γλίτωσε από θαύμα 19χρονος - Σκληρές εικόνες

Ελληνοτουρκικά - Γερμανικό RND: «Ελλάδα και Τουρκία: Οι εχθροί θα γίνουν τώρα φίλοι;»

Χένρι Κίσινγκερ: «Ο γιος του διαβόλου» και ο ρόλος του στην εισβολή του «Αττίλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης