Με σχοινάκι γυμναστικής στραγγάλισε τα τρία της παιδιά η μητέρα από τη Μασαχουσέτη

Με σχοινάκι γυμναστικής στραγγάλισε τα τρία της παιδιά η μητέρα από τη Μασαχουσέτη

Το τριπλό φονικό είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο- «Έψαχνε τρόπους στο διαδίκτυο για να τα σκοτώσει», λένε οι εισαγγελείς

Mitrokotnos_USA
Η Λίντσεϊ Κλάνσι, μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη έψαχνε «τρόπους για να σκοτώσει τα τρία μικρά παιδιά της» πριν τελικά τα στραγγαλίσει σύμφωνα με το δικαστήριο.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες στην υπόθεση της φρικτής τριπλής δολοφονίας σε βάρος της 33χρονης μητέρας αποκαλύφθηκαν πρόσφατα και σοκάρουν.

«Η Κλάνσι χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο και το ημερολόγιό της για να καταγράφει την ψυχική της κατάσταση και τα συναισθήματά της για τα παιδιά της, εκτός από το να παίρνει τα φάρμακά της και να ερευνά τρόπους για να τα σκοτώσει, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι θα χρησιμοποιούσε όλες τις μορφές και τα εργαλεία που είχε στη διάθεσή της, συμπεριλαμβανομένου ενός tablet», αναφέρεται στα έγγραφα της δίκης δημοσίευσε η Boston Globe.

Η γυναίκα φέρεται να χρησιμοποίησε σχοινάκι γυμναστικής για να στραγγαλίσει τα τρία παιδιά της - την Κόρα, 5 ετών, τον Ντάουσον, 3 ετών και τον 8 μηνών Γκάλαν- μέσα στο σπίτι της οικογένειας τον περασμένο Ιανουάριο.



Τα νέα δικαστικά έγγραφα δεν διευκρινίζουν συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, ανέφερε η εφημερίδα.

✖️8-month-old Callan Clancy, the youngest child of Lindsay Clancy, pronounced dead at Boston Children’s Hospital His...

Posted by American Crimes And Beyond on Friday, January 27, 2023


Οι ένορκες βεβαιώσεις χρησιμοποιήθηκαν από τις αρχές για να ζητήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συσκευές της Κλάνσι, συμπεριλαμβανομένου του κινητού της τηλεφώνου, του τάμπλετ και των φορητών υπολογιστών της, ανέφερε η Boston Herald.

Κλείσιμο
Η Κλάνσι, ο δικηγόρος της οποίας λέει ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη, προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τις δολοφονίες των παιδιών της από ένα παράθυρο αλλά επέζησε.

Στις σημειώσεις τη βρέθηκαν έναν κατάλογος φαρμάκων και γραμμένες σκέψεις που έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Οι εισαγγελείς της υπόθεσης ισχυρίστηκαν ότι η Κλάνσι σχεδίασε τη δολοφονία των τριών παιδιών της στις 24 Ιανουαρίου, ενώ η ομάδα υπεράσπισής της επέμεινε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και ότι έπαιρνε υπερβολική φαρμακευτική αγωγή με συνταγογραφούμενα ψυχιατρικά φάρμακα.

Η Κλάνσι, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, ενώ η νέα προσαγωγή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Plymouth έχει οριστεί για την Πέμπτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης