«Συγχωρώ τη γυναίκα μου, είχε κατάθλιψη», λέει ο άνδρας για τη μητέρα που στραγγάλισε τα 3 της παιδιά

«Συγχωρώ τη γυναίκα μου, είχε κατάθλιψη», λέει ο άνδρας για τη μητέρα που στραγγάλισε τα 3 της παιδιά

Ο τραγικός πατέρας από τη Μασαχουσέτη λέει πώς η γυναίκα του ήταν μια πολύ στοργική μητέρα

Father_Mass
Ο σύζυγος της Λίντσεϊ Κλάνσι από τη Μασαχουσέτη - η οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα τρία της παιδιά της προτού επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της - παρακάλεσε τους ανθρώπους να τη συγχωρήσουν για το αποτρόπαιο έγκλημα, περιγράφοντας την «πραγματική Λίντσεϊ» ως «στοργική».

«Θέλω να ζητήσω από όλους σας να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να συγχωρήσετε τη Λίντσεϊ, όπως έκανα κι εγώ», έγραψε ο Πάτρικ Κλάνσι στα social media.

«Η πραγματική Λίντσεϊ ήταν γενναιόδωρα στοργική προς όλους - εμένα, τα παιδιά μας, την οικογένεια, τους φίλους και τους ασθενείς της. Το μόνο που εύχομαι γι' αυτήν τώρα είναι να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βρει την ειρήνη».

Τα συγκινητικά λόγια του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα έρχονται μετά την απαγγελία κατηγοριών την Τετάρτη στην 32χρονη Λίντσεϊ για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της Cora, του 3χρονου γιου της Dawson και την απόπειρα δολοφονίας του 8 μηνών γιου της Callan.

Η Cora και ο Dawson ανακηρύχθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο. Αν και ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη προσδιορίσει τα αίτια θανάτου, τα παιδιά φαίνεται ότι στραγγαλίστηκαν.

✖️8-month-old Callan Clancy, the youngest child of Lindsay Clancy, pronounced dead at Boston Children’s Hospital His...

Posted by American Crimes And Beyond on Friday, January 27, 2023


Ο Callan, ο οποίος έκλεισε τους 8 μήνες την Πέμπτη, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, όπου πέθανε την Παρασκευή.

Κλείσιμο
Η μητέρα, η οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες μετά τον θάνατο του Callan, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία παιδιά όταν ο Patrick φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι τους στο Duxbury για να πάρει φαγητό.

Ο σύζυγός της επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τα παιδιά «αναίσθητα, με εμφανή σημάδια τραυματισμού».

Η Λίντσεϊ πήδηξε από ένα παράθυρο για να βάλει τέλος στη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι δεν μπορούν να το φανταστούν και έχουν δίκιο, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να σε προετοιμάσει», έγραψε επίσης ο πατέρας.

Η νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τον Ιούλιο η ίδια είχε αποκαλύψει στο Facebook ότι αισθάνθηκε επιτέλους «ρυθμισμένη» και πάλι, έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Πηγές δήλωσαν στο CBS Boston ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Κλάνσι να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Family_Mass


Η κατάστασή της επιδεινωνόταν ραγδαία
Ο Πάτρικ έγραψε ότι ο «γάμος τους ήταν υπέροχος αλλά η κατάστασή της επιδεινωνόταν ραγδαία», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ήμουν τόσο περήφανος που ήμουν σύζυγός της και πατέρας και ένιωθα επίμονα τυχερός που την είχα στη ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι την ίδια στιγμή που την πρωτοείδα και μπορώ να θυμηθώ πόσο κεραυνοβόλα την ερωτεύτηκα όπως βλέπεις μόνο στις ταινίες».

Ο Πάτρικ είπε ότι οι δυο τους ξεκινούσαν κάθε πρωί με μια μεγάλη αγκαλιά και έλεγαν ο ένας στον άλλον «σ' αγαπώ» καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Της άρεσε που ήταν νοσοκόμα, αλλά τίποτα δεν έφτανε την έντονη αγάπη της για τα παιδιά μας και την αφοσίωσή της στο να είναι μητέρα. Ήταν το μόνο που ήθελε πάντα. Το πάθος της με δίδαξε πώς να γίνω καλύτερος πατέρας», είπε.

Ο τραγικός πατέρας έκανε επίσης ένα σπαρακτικό αφιέρωμα στα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ανακαλώντας όλες τις προσωπικότητες και τις ιδιορρυθμίες που τον έκαναν να τα αγαπάει τόσο πολύ.

«Η Cora είχε ένα μεταδοτικό γέλιο και ήταν εκπληκτικά όμορφη. Ήταν η επιφυλακτική, αλλά στην πραγματικότητα ήταν επειδή ήταν τόσο στοργική», έγραψε.

«Ο Dawson είχε όμορφα, τολμηρά, καστανά μάτια που ακτινοβολούσαν αγάπη. Ήταν χιουμορίστας και γενναιόδωρος πέρα από τον κανόνα ενός τυπικού νηπίου, πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τα παιχνίδια του με τους άλλους», συνέχισε.

«Cora, Dawson και Callan, μου δώσατε τόσα πολλά στο σύντομο διάστημα που ήσασταν εδώ. Δεν ξέρω αν ο πόνος θα φύγει ποτέ, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να συνεχίσω προς τιμήν σας. Ο μπαμπάς σας αγαπάει τόσο πολύ και θα σας θυμάται πάντα», κατέληξε η σπαρακτική ανάρτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Τα θερμόμετρα έδειξαν -8 βαθμούς Κελσίου το πρωί της Κυριακής


Φουρέιρα για Μποτία: «Ο Αλµπέρτο µου το έβγαλε ότι θέλει και μπορεί να είναι εκεί γι’ αυτό το παιδί»


Μηταράκης: Γνώρισα την Μπαϊντά στον Έβρο, της δόθηκε η οδηγία να στήσει σκηνικό με νεκρό παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης