Το Ισραήλ δεν έχει αποκαταστήσει την παροχή νερού στη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο Εγιάντ Αλ-Μπόζομ, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Χαμάς.
«Οι κάτοικοι πίνουν ανθυγιεινό νερό, με αποτέλεσμα να τίθεται ένα σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα που απειλεί τη ζωή των πολιτών μας», πρόσθεσε.
Συνεργάτης Ισραηλινού υπουργού διέψευσε τον ισχυρισμό της Χαμάς και δήλωσε ότι άρχισε ο ανεφοδιασμός με νερό στην Μπνέι Σάχιλα, κοντά στην πόλη Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Γάζας.
Για πέμπτη συνεχή μέρα, η Γάζα δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα βασικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών υγείας, ύδρευσης και αποχέτευσης να βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι πολίτες καταναλώνουν υφάλμυρο νερό από τα πηγάδια που προορίζεται για αρδευτική χρήση αυξάνοντας τις ανησυχίες για τη μετάδοση ασθενειών.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.