Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν κατηγόρησε το Ισραήλ ότι επιδιώκει μια «γενοκτονία» με την πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας, σε δηλώσεις του στην ιρανική κρατική τηλεόραση.
«Σήμερα, η συνέχιση των εγκλημάτων πολέμου από τον (Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν) Νετανιάχου και τους Σιωνιστές κατά των αμάχων της Γάζας, που έχουν τεθεί υπό πολιορκία, με διακοπή υδροδότησης, ηλεκτροδότησης και απαγόρευση εισόδου φαρμάκων και τροφίμων, έχει δημιουργήσει συνθήκες όπου οι Σιωνιστές επιδιώκουν μια γενοκτονία όλων των ανθρώπων στη Γάζα», τόνισε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών.
«Ο πόλεμος που βλέπουμε σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι μόνο ο πόλεμος των Σιωνιστών εναντίον της Χαμάς, είναι ο πόλεμος των Σιωνιστών εναντίον όλων των Παλαιστινίων», συμπλήρωσε.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας ξεκινά σήμερα μια περιφερειακή περιοδεία, κατά την οποία θα μεταβεί στο Ιράκ και στον Λίβανο, για να συζητήσει για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Νωρίτερα, αναφορές ήθελαν τον Αμιραμπντολαχιάν να βρίσκεται σε αεροσκάφος που επρόκειτο να προσγειωθεί στη Δαμασκό, ωστόσο οι βομβαρδισμοί στο αεροδρόμιο της πόλης, υποχρέωσαν τον πιλότο να επιστρέψει στην Τεχεράνη.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.