Το TikTok «ξεμπρόστιασε» αστυνομικό για τις ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκα σε περιπολικό - Δείτε βίντεο

Το TikTok «ξεμπρόστιασε» αστυνομικό για τις ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκα σε περιπολικό - Δείτε βίντεο

To αστυνομικό τμήμα της κομητείας Πρινς Τζορτζ στο Μέριλαντ των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό

maryland
Έρευνα διεξάγουν οι Αρχές στην αμερικανική πολιτεία Μέριλαντ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει έναν αστυνομικό να φιλά με πάθος μια άγνωστη γυναίκα, και στη συνέχεια να μπαίνει μαζί της στο πίσω κάθισμα περιπολικού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το εν λόγω κλιπ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα την περασμένη Δευτέρα. Περίπου ένα 24ωρο αργότερα, το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Πρινς Τζορτζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από τη σκηνή που έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από δύο εκατομμύρια views.

«Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και επαληθευτούν τα γεγονότα, θα δημοσιεύσουμε περαιτέρω πληροφορίες», προσθέτει η ανακοίνωση.

Το βίντεο δείχνει πρώτα το ζευγάρι να φιλιέται έξω από το περιπολικό, με τη γυναίκα να χαϊδεύει το κεφάλι του ένστολου. Στη συνέχεια, η γυναίκα μπαίνει στο πίσω μέρος του περιπολικού και ο αστυνομικός την ακολουθεί και κλείνει την πόρτα.

Στο κλιπ ακούγονται φωνές παιδιών που παίζουν εκεί κοντά, αλλά και τα σχόλια μιας παρέας ανδρών που μιλούν ισπανικά. «Κοίτα! Κοίτα! Την πάει στο αμάξι!», λέει ένας από τους «θεατές», με έναν άλλον να σχολιάζει ότι «ο καραφλός μπάτσος» είναι ασυγκράτητος.

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση στο TikTok προσέλκυσε πλήθος σχολίων, με πολλούς να προβλέπουν την απόλυση του... ερωτιάρη αστυνομικού και άλλους να εκφράζουν την οργή τους για την άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε ο ένστολος, πιθανότατα εν ώρα υπηρεσίας. «Κάπου την ίδια ώρα ληστεύουν μια γριούλα» σημειώνει ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος διερωτάται πώς κατάφερε να βγει τελικά το ζευγάρι από το όχημα, αφού οι πίσω πόρτες των περιπολικών συνήθως δεν ανοίγουν από μέσα. «Προφανώς, υπάρχει κάποιο κόλπο που ξέρουν οι αστυνομικοί» απαντά ένας από τους σχολιαστές που έκαναν «πάρτι» κάτω από την ανάρτηση.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο 36χρονος που σκοτώθηκε στο Blue Horizon ζούσε σε εργατικές κατοικίες στο Λασίθι - Μέλος 10μελούς οικογένειας

Τραγωδία με 4χρονα δίδυμα στη Φλόριντα: Αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία


ΗΠΑ: Αφροαμερικανός καταδικασμένος για βιασμό αθωώθηκε, σχεδόν μισό αιώνα μετά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης