ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες

Πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς σε ένα εργοστάσιο  σύμφωνα με την τοπική αστυνομία - Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

ameriki-astynomia3
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι  τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε μια μονάδα παραγωγής στο δυτικό Μέριλαντ  των ΗΠΑ το απόγευμα της Πέμπτης και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις κατέληξαν στο σημείο και ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε αργότερα  από την  Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ.  Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή.

Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», αναφέρει στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.





Κλείσιμο
Σύμφωνα πάντα με τις τοπικές αρχές ο ένοπλος πλέον δεν αποτελεί κίνδυνο. 




BREAKING: Multi-person shooting in Smithsburg, Maryland

Maryland1




Ειδήσεις σήμερα

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τα κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσιο και νοικοκυριά

Στο 50% των ολοήμερων σχολείων η επέκταση ωραρίου έως τις 17:30 - Διορισμοί εκπαιδευτικών και το καλοκαίρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης