Μπορέλ: Η Ρωσία προκαλεί παγκόσμια επισιτιστική κρίση αποφασίζοντας να αποσυρθεί από τη συμφωνία για τα σιτηρά
Ο επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ κατήγγειλε επίσης ότι ο στρατός της Ρωσίας θέτει εσκεμμένα στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης σιτηρών στην Οδησσό
Η Ρωσία φέρει την ευθύνη για τη μείζονα κρίση ως προς τον εφοδιασμό με τρόφιμα παγκοσμίως που θα προκληθεί, τόνισε ο επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ, μερικές ημέρες αφού το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη συμφωνία που είχε υπογράψει με την Ουκρανία με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ και της Τουρκίας και επέτρεπε την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας.
«Αυτό που γνωρίζουμε ήδη είναι πως αυτό θα προκαλέσει μεγάλη, τεράστια κρίση τροφίμων σε όλο τον κόσμο», είπε ο κ. Μπορέλ σε δημοσιογράφους προσερχόμενος στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων.
Ο κ. Μπορέλ κατήγγειλε επίσης ότι ο στρατός της Ρωσίας θέτει εσκεμμένα στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης σιτηρών στην Οδησσό, κάτι που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κρίση των τροφίμων.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.