Μπάιντεν: Η χώρα πρέπει να «αντιμετωπίσει» την κλιματική κρίση, που εγείρει «υπαρξιακή απειλή»
«Έχουμε την υποχρέωση, όχι μόνο προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς τα παιδιά και τα εγγόνια μας, να την αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Κατάσταση της Ένωσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε χθες Τρίτη πως οι ΗΠΑ πρέπει να «αντιμετωπίσουν» την κλιματική κρίση, που χαρακτήρισε «υπαρξιακή απειλή», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Κατάσταση της Ένωσης.
«Έχουμε την υποχρέωση, όχι μόνο προς τους εαυτούς μας, αλλά και προς τα παιδιά και τα εγγόνια μας, να την αντιμετωπίσουμε» και «είμαι υπερήφανος που βλέπω πως η Αμερική επιτέλους αναλαμβάνει την πρόκληση», είπε ο αρχηγός του κράτους.
Η bwin πιστή στο στόχο της για ένα καλύτερο μέλλον στον αθλητισμό, παραδίδει στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής ένα νέο σύγχρονο και φιλόξενο προπονητήριο!