Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος παμψηφεί ο 4ος του τάκου – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος παμψηφεί ο 4ος του τάκου – Δείτε βίντεο

Η κούφια ψήφος, ο «πεταλουδίτσας», η «ρουφιανιά», η έκκληση του Βασάλου και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-08-Feb-2023-01_26-AM
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης των Διάσημων που συμπλήρωσε τον τάκο αυτής της εβδομάδας στον οποίο βρισκόντουσαν ήδη οι «Μαχητές» Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την νίκη των μπλε επί των Κόκκινων με 10-9, την πρώτη μετά από 7 σερί ήττες στο Survivor All Star.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ  την Τρίτη το βράδυ (7/2) ξεκίνησε με εντάσεις εξαιτίας των... μαγειρεμάτων του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος πριν το συμβούλιο έπιανε τους πάντες για να τους ρωτήσει τι θα ψήφιζαν.

Η Στέλλα ήθελε να λύσει ένα θέμα που είχε προκύψει με τη Μελίνα και στο μεταξύ μπήκε στην κουβέντα και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος πήρε... φωτιά με όσα άκουγαν να λένε οι δύο γυναίκες.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να σου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα» είπε η Στέλλα στην Μελίνα και εκεί επενέβη ο Τάκης: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcjtgp7mwfl)


Κλείσιμο
Ο μισθοφόρος κατηγόρησε τη Στέλλα ότι τον παρακαλούσε στις αρχές του παιχνιδιού να μη φύγει, με τη Στέλλα να δείχνει πραγματικά ενοχλημένη από όσα άκουγε να λέει ο Τάκης. Εκείνος όμως συνέχισε να έχει καταγγελτικό ύφος και στο τέλος, μετά από έκρηξή του αποφάσισε να απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους της ομάδας και να μείνει νηστικός, όσο και αν προσπαθούσαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqck5j4jh0cp)


Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κώστας Παπαδόπουλος «έκραζαν» τους Μαχητές τόσο για τις ήττες τους οσο και για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους και συμφώνησαν πως οι αντίπαλοι τους ειναι εκτός τόπου και χρόνου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcjv5szxjpl)


Στον δικό του κόσμο βρισκόταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έδειχνε αρκετά αγχωμένος με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της αγαπημένης τους Μαριαλένας που κινδυνεύει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. «Θα είναι πολύ άδικο να αποχωρήσει η Μαριαλένα» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcjyfjlfd1t)


Από την πλευρά της η Μαριαλένα θεωρεί πως το ότι βρίσκεται στον τάκο είναι καθαρά δική της ευθύνη, σε αντίθεση με τον άλλον υποψήφιο ο οποίος βλέπει ότι είναι ο εύκολος στόχος επειδή είναι ο εμβόλιμος παίκτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqck35zhh7td)


Οι καυγάδες στην μπλε καλύβα δεν έχουν τελειωμό και στους περισσότερους από αυτούς πρωταγωνιστής είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Η κόντρα που είχε με τη Ρία Κολοβού από το βράδυ συνεχίστηκε και το πρωί, όταν η 33χρονη επιχειρηματίας τον χαρακτήρισε «πεταλουδίτσα» που μεταφέρει από εδώ και από εκεί πράγματα. Ο Τάκης μπορεί να πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνα», όμως η Ρία έγινε έξαλλη μαζί του και του είπε ότι δεν θέλει να της απευθύνει ξανά τον λόγο. Ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να βάλει τον Τάκη στη θέση του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα κλάματα της Ρίας που ήταν εκτός εαυτού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcki9fkkoq9)


Την αντίδραση του Γκότση σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έκρινε ότι ο συμπαίκτης του προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις για τον Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcke7w9gxkp)


Ο Τάκης, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος που η Ρία τον αποκάλεσε «πεταλουδίτσα, ανισόρροπο κι αντιδραστικό», ανέφερε ότι «δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου ανισόρροπο, επειδή προσπαθεί να πει την αλήθεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqckc3hf1bg1)


Η Ρια Κολοβού εξήγησε στους συμπαίκτες της σχετικά με τα.... μαγειρέματα, ότι η Μαριαλένα της είπε να ρίξει μια κούφια ψήφο είτε στον Ηλία Γκότση είτε στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν μπορώ να ακούω το έριξα κούφια ψήφο, επειδή δεν ήξερα που να την δώσω. Δεν υπάρχει στους έξι χαμένους αγώνες. Το κάνεις για την ομάδα σου. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους, δεν με γουστάρεις, αλλά μην μου λες ότι πίστευες πως οι άλλοι θα ψηφίσουν αυτόν, οπότε ρίχνω ψήφο σε εσένα επειδή πίστευα ότι δεν θα πάρεις. Είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και δεν είμαι ηλίθια» ήταν η απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στις κατηγορίες της Ρίας Κολοβού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcl0vohjrnt)


«Δεν ξέρω τι λέει η Μαριαλένα. Εγώ την είχα πιάσει και της είπα ότι για αγωνιστικούς λόγους θα την ψηφίσω, αν και την πιστεύω για το μέλλον. Βέβαια μου είπε η Μαριαλένα να ρίξω μια κούφια ψήφο είτε στον Μπόγδανο είτε στον Γκότση και της είπα ότι δεν μπορώ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου ωραία. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Το λέω με στενοχώρια… Δεν σκέφτομαι στρατηγικά» είπε η Ρία με την σειρά της με την Μαριαλένα να το αρνείται.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcktgpgglkx)


«Μαριαλένα γιατί λες ψέματα; Ψεύδεσαι» απόρησε η Ρία, ενώ η κόντρα τους συνεχίστηκε και πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcl5kpjrz1d)


Το αγώνισμα εκτός από ασυλία είχε και έπαθλο φαγητού με το νικητή να απολαμβάνει καγιανά, ένα φαγητό που ο Κρις Σταμούλης δεν το είχε ξανακούσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcliv53ialt)


Οι μπλε άφησαν πίσω τους καυγάδες και έβγαλαν την ένταση τους στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 3-0, με το σερί τους να το «σπάει» ο Μάριος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcll21btcxl)


Οι Μαχητές συνέχισαν με πείσμα και έκαναν το 7-2 με την Χαμπέρη να καταφέρνει να φέρει τη 2η νίκη για τους Διάσημους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcm0lp3hgll)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcmay9zmrs9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcmbyav36op)


Ο Στάθης μείωσε σε 7-3 και κάπου εκεί οι Κόκκινοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς και πήγαν το ματς στο 7-7.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcmj93bcnvl)


Η Μαριαλένα έβαλε ξανά μπροστά τους Μπλε και ο Ηλίας τους έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όμως Σταυρούλα και Μαρτίκας αποφάσισαν να στείλουν τη μάχη σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcn3sphcvox)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcn4stnom5d)


Στον τελικό Ηλίας και Μελίνα έδειξαν πως το... ξεμάτιασμα λειτούργησε και επικράτησαν των Σταυρούλα και Μάριου χαρίζοντας την νίκη με 10-9, την πρώτη μετά από 7 σερί ήττες από τους κόκκινους, ενώ αφιέρωσαν τη νίκη τους στη θεία που... αρρώστησαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcndh601gup)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcno0f451ep)


Οι Μπλε μετά από πολύ καιρό έκατσαν όλοι μαζί να απολαύσουν φαγητό και επέστρεψαν στην καλύβα τους με γεμάτα στομάχια για να ξεκινήσουν τα προγνωστικά τους για το ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcnyp7je6qh)



Όσο οι μπλε συζητούσαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή γεμίζοντας νερά την καλύβα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος απηύθυνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να κάνει αυτό που πρέπει γιατί δεν αντέχει άλλο τον συμπαίκτη του που αφοδεύει δίπλα στην καλύβα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqco7by5r8f5)


Φυσικά οι ίντριγκες συνεχίστηκαν στους Μαχητές, με τις Στέλλα και Ρία να ξεδιπλώνουν το πλάνο Μαριαλένας και Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcoid4pur55)


Την ίδια ώρα στην Κόκκινη καλύβα επικράτησε αναταραχή ενόψει της ψηφοφορίας με τον Σπύρο Μαρτίκα να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του που θέλει στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, έτσι ώστε να μην βρεθεί ο ίδιος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcoond8t4gp)


Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους Κόκκινους στην κάλπη ρώτησε τους Μπλε πως ένιωσαν που μετά από τόσο καιρό έφαγαν, με τους περισσότερους να λένε στον παρουσιαστή του Survivor All Star πως περισσότερο χάρηκαν με τη νίκη, παρά με τον καγιανά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcoqzzmcznt)


Όταν ήρθε η ώρα της κάλπης οι Διάσημοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν γυναίκα της ομάδας τους λόγω του κανόνα των τριών, έριξαν... μαύρο παμψηφεί (10-1) στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος στεναχωρήθηκε με την απόφαση της ομάδας του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcp93eyqo4h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqcpb47gp1bl)



Ειδήσεις σήμερα:

Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που διασώστες βγάζουν από τα συντρίμμια νεογέννητο

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Μαρουσάκης: Προειδοποίηση για χιόνια «όπως το 2002» - «Η ώρα της Αττικής»

Σεισμός στην Τουρκία: H ανατριχιαστική βοή των 7,8 Ρίχτερ - Καρέ καρέ το χτύπημα του Εγκέλαδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης