Η πρώην του μεγιστάνα που ξοδεύει εκατομμύρια για να ξαναγίνει «νέος» τον μήνυσε για εξαπάτηση!

Η πρώην του μεγιστάνα που ξοδεύει εκατομμύρια για να ξαναγίνει «νέος» τον μήνυσε για εξαπάτηση!

Η 37χρονη ισχυρίζεται ότι ο πρώην μνηστήρας της την έδιωξε από το σπίτι τους όταν διαγνώστηκε με καρκίνο επειδή «δεν τον συνέφερε» πλέον αυτή η σχέση

bryanjohnson_xr
Η πρώην αρραβωνιαστικιά του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα της τεχνολογίας, ο οποίος έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να «αντιστρέψει» την πορεία της γήρανσης, τον κατηγορεί πως την εκμεταλλεύτηκε κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους και πως την παράτησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Στη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του πρώην της, η Ταρίν Σάουθερν, σκηνοθέτιδα και καλλιτέχνης, αναφέρει ότι ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον την έβαλε στο ξεκίνημα της σχέσης τους να του μιλήσει αναλυτικά για όλους τους άνδρες με τους οποίους είχε κάνει έρωτα, αναφέροντας μάλιστα κάθε σεξουαλική πράξη που είχε δοκιμάσει.

Ο Τζόνσον φέρεται να υποσχέθηκε να υποστηρίζει τη Σάουθερν «οικονομικά και ιατρικά» για το «υπόλοιπο της ζωής της», και πήρε μάλιστα την πρωτοβουλία να την εντάξει σε ένα εντατικό πρόγραμμα ευεξίας επειδή ήθελε «να την έχει για πάντα κοντά του». Ως αντάλλαγμα, ο μεγιστάνας θα απολάμβανε την συντροφιά της 37χρονης γυναίκας, μαζί με την «πνευματική και επαγγελματική» της βοήθεια σε διάφορα πρότζεκτ που είχε στα σκαριά, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύει η Daily Mail.



Ωστόσο όλα άλλαξαν μεταξύ των δύο συντρόφων όταν η Σάουθερν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2019. Η σκηνοθέτιδα υποστηρίζει ότι, παρόλο που είχε βάλει τη ζωή της στην άκρη για τον αγαπημένο της, αφιερώνοντας όλο της τον χρόνο στις «επαγγελματικές και προσωπικές του ανάγκες», εκείνος την παράτησε με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως ισχυρίζεται, την πέταξε έξω από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες, λέγοντάς της ότι ήταν η σχέση τους... δεν τον συνέφερε πλέον, αλλά αντίθετα τον επιβάρυνε λόγω της αρρώστιας της.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, αναφέρονται στη μήνυση που κατατέθηκε το 2021. Πιο συγκεκριμένα, η Σάουθερν κατηγορεί τον Τζόνσον ότι παραβίασε «τη συμφωνία τους για οικονομική υποστήριξη εφ όρου ζωής» παρότι η ίδια έβαλε στην άκρη τη ζωή της για χάρη του, θυσιάζοντας τις δικές τους ανάγκες.



Κλείσιμο
Η μήνυση σκιαγραφεί επίσης ένα «μοτίβο χειριστικής και καταπιεστικής συμπεριφοράς» από μεριάς του πρώην μνηστήρα της. H Σάουθερν ισχυρίζεται ότι την έπεισε να τον αφήνει να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες, παρότι η ίδια ήθελε μονογαμική σχέση. Τα τρία χρόνια που έμειναν μαζί ο Τζόνσον φέρεται να την απάτησε με πάνω από 10 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων ιερόδουλων, και σταδιακά «απέκτησε εμμονή με τις σεξουαλικές του κατακτήσεις». Ο μεγιστάνας δεν δίσταζε, σύμφωνα με την πρώην του, να προσεγγίζει ερωτικά φίλες της ή να αναζητά ερωμένες μέσω εφαρμογών για πλούσιους Sugar Daddies.

Η Τζόνσον επισημαίνει επίσης ότι, μετά τον χωρισμό τους, την «εξανάγκασε» να υπογράψει ένα συμφωνητικό που της στερούσε τα 149.000 δολάρια που της είχε υποσχεθεί για τη μετακόμιση και τα ιατρικά της έξοδα.

Το κυνήγι της νιότης

Σε ένα επίμονο κυνήγι της νεότητας έχει επιδοθεί τα τελευταία χρόνια ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ότι ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο με απώτερο σκοπό να «επαναφέρει» το σώμα του σε «λειτουργία 18χρονου».




Σύμφωνα με τη New York Post, o Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αποκτήσει, μέσω του καθημερινού προγράμματος που δημιούργησε, την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Το άκρως αποτελεσματικό - κατά τον Τζόνσον - πρόγραμμα διατροφής και άσκησης έχει χτιστεί από τον ίδιο, με τη βοήθεια μιας ομάδας 30 ειδικών που απαρτίζεται από γιατρούς και ειδικούς στις αναγεννητικές θεραπείες. Η ομάδα αυτή επιβλέπει και προσαρμόζει την καθημερινή ρουτίνα του εκατομμυριούχου, όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bloomberg News.





Αυτό που θέλει να πετύχει σε βάθος χρόνου ο 45χρονος είναι όλα τα σημαντικά όργανα του - όπως ο εγκέφαλος, το ήπαρ, οι νεφροί, το δέρμα, το πέος και το ορθό - αλλά και τα μαλλιά και τα δόντια του, να «λειτουργήσουν» ξανά όπως λειτουργούσαν στη μετεφηβική του ηλικία.

Το Project Blueprint, όπως ονομάζεται το πρόγραμμα που δημιούργησε και προωθεί ο Τζόνσον, περιλαμβάνει μια αυστηρή vegan διατροφή που προβλέπει την κατανάλωση 1.977 θερμίδων την ημέρα, καθημερινή γυμναστική μίας ώρας - με αυξημένη ένταση 3 φορές την εβδομάδα - και πολύ συγκεκριμένες ώρες ύπνου.



«Αυτό που κάνω μπορεί να φαίνεται ακραίο σε κάποιους, αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι η αυτοκαταστροφή και η αποσύνθεση δεν είναι αναπόφευκτες καταστάσεις» λέει χαρακτηριστικά ο Τζόνσον.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ξυπνάει κάθε πρωί στις 5, παίρνει γύρω στα 24 συμπληρώματα διατροφής, γυμνάζεται για μία ώρα, πίνει πράσινο χυμό με κρεατίνη και πεπτίδια κολλαγόνου και κατόπιν καθαρίζει τα δόντια του χρησιμοποιώντας λάδι τεϊόδεντρου και αντιοξειδωτικό τζελ.

Προτού πέσει για ύπνο, ο Τζόνσον φοράει για περίπου δύο ώρες ειδικά γυαλιά που μπλοκάρουν το μπλε φως, το οποίο εκπέμπεται από οθόνες και άλλες σύγχρονες συσκευές. Επίσης παρακολουθεί συνεχώς τα ζωτικά του σημεία και υποβάλλεται σε μηνιαίες ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων υπερήχων, κολονοσκοπήσεων και μαγνητικών τομογραφιών.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο Τζόνσον είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα που μετρά τις νυχτερινές του στύσεις. Επίσης υποβάλλεται καθημερινά σε μετρήσεις του βάρους του, του σωματικού του λίπους, των επιπέδων γλυκόζης του και των διακυμάνσεων της καρδιακής του λειτουργίας.

«Έχω πελάτες πολλούς αθλητές και σελέμπριτις, αλλά κανένας δεν δοκιμάζει τα όριά του όπως ο Μπράιαν» είπε στο Bloomberg ο Τζεφ Τολ, μέλος της «ομάδας νεότητας» του 45χρονου.



Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομικός στο Τενεσί που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της περιγράφει πώς... «ξέφυγε»

«Aν η Τουρκία βγει από το ΝΑΤΟ, θα μπουν Κύπρος και Ισραήλ» λέει ο θεωρητικός της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Κρατούμενοι στον Δομοκό έστειλαν στο νοσοκομείο Ιρακινό ισοβίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης