Βλαντιμίρ Πούτιν: Έβαλε παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές

Βλαντιμίρ Πούτιν: Έβαλε παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές

Ο Ρώσος πρόεδρος έριξε «λάδι στη φωτιά» στις φήμες για το άγχος με το ύψος του

putiin-foitites
«Λάδι στη φωτιά» στη φημολογία για το άγχος που επικρατεί στη Ρωσία σχετικά με το ύψος του Βλαντιμίρ Πούτιν ρίχνουν οι φωτογραφίες από συνάντηση του Ρώσου προέδρου με φοιτητές στη Μόσχα την Τετάρτη (25/1).

Όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες ο ύψους 1,70μ. Πούτιν φόρεσε παπούτσια με μεγαλύτερο τακούνι προκειμένου να μην είναι μεγάλη η διαφορά στο ύψος με τους νέους τους οποίους συνάντησε στα πλαίσια ημέρας αφιερωμένους στους Ρώσους φοιτητές.


Κλείσιμο
putin-foitites-2



Όπως παρατηρεί η Daily Mail ο Πούτιν είναι εξαιρετικά προσεκτικός στο πώς να διαμορφώνει την δημόσια εικόνα του από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1999.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ιστορικό Τίμοθι Σνάιντερ ο Πούτιν είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στον φανταστικό χαρακτήρα του Σοβιετικού ήρωα Στίρλιτς, το ρωσικό «ισοδύναμο» του Τζέιμς Μποντ.

Δεν είναι τυχαίο ότι από καιρού εις καιρόν ο Πούτιν έχει εμφανιστεί ως αναβάτης σε άλογα ή να μεταφέρει κυνηγετικά όπλα χωρίς να φοράει μπλούζα.

Shirtless Vladimir Putin Is Back, On His Official 2022 Calendar


Το 2015 η Express είχε μεταφέρει την πληροφορία από «πηγή» μέσα από το Κρεμλίνο η οποία υποστήριζε ότι κανείς δνε μπορούσε να είναι ψηλότερος από τον Πούτιν στις επίσημες φωτογραφίες. «Γι' αυτό οι σωματοφύλακές του είναι πάντα κοντύτεροι, για να δίνουν την εντύπωση ότι ο Πούτιν είναι ψηλός» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τέσσερα χρόνια αργότερα δημοσίευμα του Economist με τίτλο «Στην πολιτική το ύψος μετράει» δίνει μια εξήγηση στην φημολογούμενη εμμονή του Πούτιν με το ύψος καθώς στην έρευνα που παρουσίασε το περιοδικό αναφερόταν ότι στις περισσότερες δημοσκοπήσεις οι ψηλότεροι πολιτικοί συγκεντρώνουν μεγαλύτερα ποσοστά αποδοχής από τους αντιπάλους τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης