Μόνο το 25% των Ρώσων θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Μόνο το 25% των Ρώσων θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Απόρρητη δημοσκόπηση των μυστικών υπηρεσιών του Κρεμλίνου αποκαλύπτει ο  Guardian- Το 55% θέλει άμεσα ειρηνευτικές συνομιλιές 

russia_army
Απόρρητη έρευνα που διεξήγαγε το Κρεμλίνο, δείχνει ότι το 55% των Ρώσων πολιτών επιθυμεί να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με το Κίεβο και μόλις 25% των Ρώσων συμφωνούν να συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Κάποια από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκοπήσης, αποκαλύπτει ο Guardian, σημειώνοντας ότι τη συγκεκριμένη έρευνα την ανέλαβε η ιστοσελίδα Meduza, η οποία έχει έδρα την Λάτβια και ασχολείται με θέματα της Ρωσίας. Επιπλέον παρέχει πληροφορίες στη Ρωσία και στις μυστικές της υπηρεσίες.

Παρόμοια ευρήματα είχε και η κορυφαία εταιρία δημοσκοπήσεων στη Ρωσία, Levada Center. Σε έρευνα του Νοεμβρίου, το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θέλουν να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαδικασίες. Ωστόσο, το 41% ήταν υπέρ της συνέχισης του πολέμου ενώ, το 6% δήλωνε αναποφάσιστο. Στο ερωτηματολόγιο, συμμετείχαν 1600 άνθρωποι και το περιθώριο απόκλισης και λάθους ήταν περίπου στο 3,4%.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταργήθηκε η αστυνομία ηθών στο Ιράν

Ο Ρωσικός Στρατός προσπάθησε να επιστρατεύσει τον γιο του Αλεξάντρ Λιτβινένκο

Γεωργιάδης: Έρχεται το «καλάθι για τα παιχνίδια», είμαστε κοντά σε συμφωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης