Βίντεο: Διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια των καλλιστείων στο Μεξικό

Βίντεο: Διαγωνιζόμενη έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια των καλλιστείων στο Μεξικό

Η νεαρή κοπέλα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην πασαρέλα έπαθε ισχυρό ηλεκτροσόκ όταν πήγε να πιάσει το μικρόφωνο

Mexico_Kallisteia
Μια διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία επέζησε από μια αρκετά σοκαριστική εμπειρία την Κυριακή, ενώ διαγωνιζόταν στον διαγωνισμό Miss Sahuayo 2022 στο Michoacán του Μεξικού.

Η Andrea Granados Victor - η οποία έκανε τη πασαρέλα της φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά- άπλωσε το δεξί της χέρι για να πιάσει ένα μικρόφωνο.

Ωστόσο, τη στιγμή που η συσκευή ήρθε σε επαφή με το δέρμα της, ηλεκτρικά βολτ διαπερνούσαν το σώμα της και η κοπέλα σπαρταρούσε.

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία!», φώναξε ο διοργανωτής στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Jam Press.

Στο viral βίντεο από την εκδήλωση, οι θεατές βλέπουν την 22χρονη διαγωνιζόμενη να πασχίζει να αφαιρέσει το μικρόφωνο. Το μοντέλο καταφέρνει τελικά να απομακρυνθεί από τη συσκευή.

Beauty queen SHOCKED during pageant: ‘She’s getting electrocuted!’ #shorts | New York Post


«Ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση όταν δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ», δήλωσε μα διαγωνιζόμενη στο πρακτορείο. «Η δεσποινίς Andrea μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ από το μικρόφωνο. Τη φροντίζουν ήδη».

Κλείσιμο
Τα καλλιστεία έκαναν μια σύντομη παύση, ενώ γιατροί περικύκλωσαν τη Victor για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Η Victor δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο, ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος Mexico Detail Zero.

Πριν από το σοκαριστικό ατύχημα, χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την έλλειψη ασφάλειας και την κακή προετοιμασία που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε μια από τις διαγωνιζόμενες.

Εν τω μεταξύ, τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, και όταν η Victor ξεπέρασε το σοκ ανέβηκε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας κατά την επιστροφή της.

«Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο καθώς το κοινό την επευφημούσε.



«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αφού υποβλήθηκα σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεώ».

Εν τω μεταξύ, ένας από τους διοργανωτές βροντοφώναξε: «Αυτή είναι αφοσίωση! Αυτή είναι δύναμη θέλησης! Λοιπόν, Andrea, είσαι νικήτρια. Είσαι μια πολεμίστρια όπως οι κάτοικοι του Sahuayo».

Στη συνέχεια, η Victor πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ για την απόλυτη υποστήριξή σας και τα τόσα πολλά συγκινητικά μηνύματα».

Η εκκολαπτόμενη βασίλισσα της ομορφιάς δεν πήρε το στέμμα - αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.


Ειδήσεις σήμερα:

«Φύλλο πορείας» στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων αντί για οριστική λύση

Το τελευταίο δύσκολο 24ωρο της «Άριελ» - Παραμένει στο κάδρο και η Αττική

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης