Πλησιάζει η ώρα για την εξόδιο ακολουθία στη βασίλισσα Ελισάβετ και σιγά-σιγά έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο Γουέστμινστερ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι υψηλοί προσκεκλημένοι. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος θα κάτσουν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Αβαείου του Γουέστμινστερ. Δίπλα τους θα είναι ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιόρκ, Άντριου, και στη συνέχεια ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγό του.
Κατά μήκος του διαδρόμου θα κάθονται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, και δίπλα τους ο Πίτερ Φίλιπς με τους Ζάρα και Μάικ Τίνταλ.
Ακριβώς πίσω από τον βασιλιά θα κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να κάθεται πίσω από την Καμίλα και δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη.
Ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί στην 14η σειρά πίσω από τον βασιλιά, πίσω από τον εκπρόσωπο της Πολωνίας και μπροστά από αυτόν της Τσεχίας. Η Τζιλ Μπάιντεν θα έχει δίπλα της τον εκπρόσωπο της Ελβετίας ενώ ακριβώς απέναντι από το ζεύγος Μπάιντεν οι θέσεις γράφουν Δημοκρατία της Κορέας.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.