Nord Stream: Η επαναλειτουργία του εξαρτάται από τη Siemens Energy, λέει κορυφαίο στέλεχος της Gazprom
Για να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του πρέπει πρώτα η Siemens να επισκευάσει τον ελαττωματικό εξοπλισμό, δήλωσε ο Βιτάλι Μαρκέλοφ
Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αγωγού μεταφοράς αερίου Nord Stream από τη Ρωσία στην ευρωπαϊκή αγορά δεν θα καταστεί εφικτή προτού η Siemens Energy επισκευάσει ελαττωματικό εξοπλισμό, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Gazprom, ο Βιτάλι Μαρκέλοφ, στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
«Μάλλον θα έπρεπε να απευθύνετε αυτή την ερώτηση στη Ζίμενς, πρέπει να επισκευάσει εξοπλισμό πρώτα», ανέφερε ο κ. Μαρκέλοφ ερωτηθείς σχετικά με τον αγωγό της Γκαζπρόμ στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ της Ανατολής στο ρωσικό λιμάνι Βλαδιβοστόκ.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.