Βρετανία: Η Τρας εξετάζει το ενδεχόμενο να παγώσει τους λογαριασμούς ενέργειας για εκατομμύρια νοικοκυριά
Σήμερα θα ανακοινωθεί εάν θα γίνει η επόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας ή αν ο Ρίσι Σουνάκ θα διαδεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον
Η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας εξετάζει το ενδεχόμενο να παγώσει τους λογαριασμούς της ενέργειας για εκατομμύρια νοικοκυριά αυτόν το χειμώνα, αν γίνει πρωθυπουργός, όπως ανέφερε αργά χθες, Κυριακή, η εφημερίδα «The Telegraph» επικαλούμενη πηγές της εκστρατείας για την εκλογή της, που έχουν λάβει γνώση για σχετικές συζητήσεις, αλλά και κύκλους ενεργειακής εταιρίας.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες απομένουν μέχρι ο βρετανικός λαός μάθει τον επόμενο πρωθυπουργό του και νέο ηγέτη του κόμματος των Συντηρητικών. Είτε η Λιζ Τρας είτε ο Ρίσι Σούνακ θα κληθούν τους επόμενους μήνες να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, όπως η ενεργειακή κρίση, το διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής, και ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.