Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας δήλωσε σήμερα στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφτσοβιτς ότι το ευρωπαϊκό μπλοκ θα πρέπει να είναι πρόθυμο να αλλάξει τους μετά το Brexit κανόνες που διέπουν το εμπόριο με τη Βόρεια Ιρλανδία, επαναλαμβάνοντας ότι το Λονδίνο επιθυμεί μια «διαπραγματευθείσα λύση».
«Μίλησα στον αντιπρόεδρο (της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) Μάρος Σέφτσοβιτς για να συζητήσουμε τη νομοθεσία που ανακοινώνουμε σήμερα για τη διευθέτηση των προβλημάτων με το Πρωτόκολλο της Βόρειας Ιρλανδίας και την αποκατάσταση της πολιτικής σταθερότητας», ανέφερε η Τρας σε ανάρτηση στο Twitter.
«Προτιμούμε μια διαπραγματευθείσα λύση αλλά η ΕΕ πρέπει να είναι πρόθυμη να αλλάξει το Πρωτόκολλο».
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.