Η Ρωσία έκλεισε μέρος του εναέριου χώρου στην περιοχή πληροφοριών πτήσεων του Ροστόφ, ανατολικά των συνόρων με την Ουκρανία, για λόγους «ασφαλείας» των πολιτικών πτήσεων, αναφέρει ενημερωτικό σήμα της προς τους αεροπόρους.
Το σήμα της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας αναφέρεται σε συγκεκριμένους τομείς και υψόμετρα που θα πρέπει να αποφεύγονται.
Την ίδια ώρα τα αεροδρόμια στις πόλεις Ντνίπρο, Χαρκίβ και Ζαπορίζια στην Ουκρανία θα παραμείνουν κλειστά για όλα τα πολιτικά αεροσκάφη σήμερα το πρωί, σύμφωνα με σήματα των ουκρανικών αρχών προς τους αεροπόρους.
Δεν δίνεται καμία εξήγηση για την αναστολή λειτουργίας των αεροδρομίων αυτών στα σήματα.
Διευκρινίζεται ότι προβλέπεται να αρχίσουν να επαναλειτουργούν μεταξύ των 07:00 και των 08:35 (ώρες Ελλάδας).
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.