Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα…», λέει η θεία τους για την απώλεια της Ίριδας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Λογικό να μπερδέψουμε την ώρα…», λέει η θεία τους για την απώλεια της Ίριδας

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε, μεταξύ άλλων για τη σχέση του ζευγαριού και όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά τους - Δείτε βίντεο

goneis-paidia-patra
Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς τα ερωτηματικά για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, η θεία τους τόνισε με κάθε τρόπο πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα έβλαψε η μητέρα τους.

«Δεν με έχουν αφήσει να συνειδητοποιήσω πως έχω χάσει τρία παιδιά που ήταν μέσα στο σπίτι μου και εγώ μέσα στο δικό τους. Δεν με έχουν αφήσει να πενθήσω», δηλώνει η Δήμητρα, αδερφή της μητέρας από την Πάτρα που είδε τα τρία παιδιά της να πειθαίνουν σε διάστημα τριών ετών.

Η αδερφή της Ρούλας απάντησε και για τον θάνατο της Ιριδας, του 9 μηνών βρέφους, μετά τα δημοσιεύματα για την ώρα που οι δύο γυναίκες κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

«Εχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια που είμαστε και μπαινοβγαίνουμε σε νοσοκομεία. Το να μπερδέψουμε λίγο την ώρα είναι λογικό. Τώρα πέντε λεπτά πάνω, πέντε λεπτά κάτω, μισή ώρα πάνω, μισή ώρα κάτω, είναι λογικό. Δεν έχουμε κάποιο χαρτί στο χέρι μας για να διαβάσουμε ακριβώς τι έχουμε πει. Το θέμα δεν ήταν ακριβώς τι ώρα ήταν αλλά πώς το ζήσαμε και πώς κινηθήκαμε εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα στο ΕΚΑΒ» είπε η Δήμητρα στο STAR.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci3dep10kgnl)

«Οσα χρόνια θυμάμαι τη Ρούλα ήταν πάντα η πιο σκληρή της οικογένειας. Έτσι ήταν από μικρή. Ο,τι και να γινόταν στην οικογένεια και τους παππούδες που χάσαμε που ήταν οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, ήταν η πιο σκληρή. Ετσι είναι τώρα αν πρέπει να κατηγορηθεί γι αυτό τι να σας πω. Σαφώς και στην οικογένειά μας έχουν γίνει πολλά, δεν θέλω να επεκταθώ, η μαμά μας έλεγε από μικρές και στις δύο να είμαστε σε όλα δυνατές, να κρατούμε τον χαρακτήρα και την αξιοπρέπειά μας και να προχωράμε παρακάτω, να τα αντιμετωπίζουμε όλα με δύναμη» ανέφερε.

Κλείσιμο
Για τη σχέση του Μάνου και της Ρούλας είπε: «όλα τα ζευγάρια έχουν προβλήματα, δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην έχει πρόβλημα και τα παιδιά που τους έχουν τύχει όλα αυτά. Είχαν σαν φυσιολογικό ζευγάρι τους τσακωμούς τους αλλά είναι ενωμένοι, όπως είμαστε όλοι ενωμένοι σαν οικογένεια. Είμαστε ενωμένη οικογένεια. Φαίνεται από το πως υποστηρίζει σε αυτή τη διαδικασία ο Μάνος τη Ρούλα».

Οσο για το αν η αδερφή της θα μπορούσε να πειράξει την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ιριδα, απαντά: «ποτέ γιατί την ξέρω. Αν δεν είχαμε σχέσεις μπορεί να το σκεφτόμουν. Επειδή την ξέρω, έχουμε επαφές σε καθημερινή βάση, ποτέ και για κανένα λόγο».

Ειδήσεις σήμερα:

Οινούσσες: «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε» - Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό

Κρίση στην Ουκρανία: Η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης