Στέλεχος του Ερντογάν κοιμάται δίπλα σε σακούλα με ναρκωτικά - Δείτε βίντεο

Στέλεχος του Ερντογάν κοιμάται δίπλα σε σακούλα με ναρκωτικά - Δείτε βίντεο

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής του AKP της πόλης Γιοζκάτ να κοιμάται καθισμένος στο γραφείο του και δίπλα του να υπάρχει σακούλα με μεθαμφεταμίνη, αλλά και αντικείμενα που σχετίζονται με χρήση και εμπόριο ναρκωτικών

turkey-2-960x640
Βίντεο που εικονίζει στέλεχος τους κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Τουρκία να κοιμάται δίπλα σε σακούλα με ναρκωτικά, προκαλεί αίσθηση και νέο «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής του AKP της πόλης Γιοζκάτ, στην κεντρική Τουρκία, Κουρσάτ Κιλίτς που ήδη παραιτήθηκε από την θέση του, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένο βίντεο σε βάρος του.


Το βίντεο, που δημοσιοποίησε η ενημερωτική πύλη HALK TV, δείχνει τον Κιλίτς να κοιμάται καθισμένος στο γραφείο του και δίπλα του να υπάρχει σακούλα με μεθαμφεταμίνη, αλλά και αντικείμενα που σχετίζονται με χρήση αλλά και εμπόριο ναρκωτικών, όπως ζυγαριά κ.α.

Χωρις_τιτλο
Κλείσιμο


Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Κιλίτς ανακοίνωσε την παραίτησή του, για λόγους… «φόρτου εργασίας», δηλώνοντας ταυτόχρονα: «πάντα πιστός στον ηγέτη μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στο Κόμμα μας», όπως έγραψε συγκεκριμένα. Ενώ προειδοποίησε με μηνύσεις κατά του μέσου που δημοσιοποίησε το επίμαχο βίντεο.

Να σημειωθεί πως το άγνωστο άτομο που τράβηξε το βίντεο, και περιγράφει σιγανόφωνα την εικόνα, ανοίγει μέσα στο συρτάρι μια σακούλα με μεθαμφεταμίνη, ενώ επάνω στο γραφείο εκτός από ζυγαριά υπάρχει και μία συσκευή – σωληνάριο που χρησιμοποιείται για τη χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, όπως σημειώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η μεθαμφεταμίνη ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται διεγερτικά τύπου αμφεταμίνης (ΑΤS). Πρόκειται για συνθετικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε παράνομα εργαστήρια. Κυκλοφορεί σε μορφή σκόνης, δισκίων ή κρυστάλλων που μοιάζουν με θρύμματα γυαλιού. Το ναρκωτικό καταπίνεται, εισπνέεται, καπνίζεται ή λαμβάνεται ενδοφλεβίως.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος με τη φράση της Λατινοπούλου «έχει το πηγάδι πάτο;» για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη: Τι απάντησε ο ηθοποιός

Κάτω 8% ο ΕΝΦΙΑ, καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης σε Δημόσιο και συνταξιούχους

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης