Ερντογάν: Μίλησε στους στρατιώτες της Τουρκίας των… «τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών»

Ερντογάν: Μίλησε στους στρατιώτες της Τουρκίας των… «τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών»

Ο Τούρκος πρόεδρος πήγε στο Κατάρ για να πουλήσει τουρκικά «φιλέτα» και να μαζέψει χρήματα για την οικονομία που καταρρέει, αλλά δεν λησμόνησε τις νέο-οθωμανικές του ονειρώξεις

erdogan_diloseis
Μπορεί να πήγε στο Κατάρ για να πουλήσει τουρκικά «φιλέτα» και να μαζέψει χρήματα για την οικονομία που καταρρέει, σύμφωνα με το Anadolu οι δύο χώρες υπέγραψαν 15 νέες συμφωνίες, να έχασε τα λόγια του -εντείνοντας ακόμη περισσότερο τη φήμη για την υγεία του, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, δεν λησμόνησε τις νέο-οθωμανικές του ονειρώξεις, για την Τουρκία των… τριών ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Απευθυνόμενος σε άνδρες της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο Κατάρ, ο Ερντογάν τους τόνισε: «Εσείς είστε η κόρη οφθαλμού του έθνους μας. Εσείς είστε πηγή ασφαλείας τόσο για τους πολίτες μας όσο και για τους φίλους μας (…) Ο ηρωικός μας στρατός, σε τρεις ηπείρους και σε επτά θάλασσες, όπως συνέβαινε επί αιώνες έτσι και τώρα, εκπληρώνει τις αποστολές που του αποδίδονται, ακόμη και αν χρειαστεί με τίμημα τις ζωές τους» δήλωσε.

#CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da konuştu


Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε παράλληλα και στις επενδύσεις του Κατάρ στην Τουρκία, καθώς και στην υποστήριξη του εμιράτου προς την τουρκική οικονομία. «Στη χώρα μας υπάρχουν πολλές επενδύσεις του Κατάρ με πρώτη την αμυντική βιομηχανία (…)Επίσης στις κερδοσκοπικές επιθέσεις κατά της τουρκικής οικονομίας, το Κατάρ πάντα στάθηκε δίπλα μας, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που αισθάνεται προς την χώρα μας».

Στην ίδια ομιλία υπήρξε άβολη στιγμή για τον Ερντογάν, όταν δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την ομιλία του προς τους άνδρες τουρκικής στρατιωτικής μονάδας, πηγαίνοντας να κατέβει από το βήμα και ξεχνώντας πως πρέπει να τους ευχηθεί «Ο Αλλάχ να σας έχει καλά», ώστε το στράτευμα να του απαντήσει «Ευχαριστώ».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Ακάρ πλησίασε τον Ερντογάν και του είπε... «αν τους χαιρετήσεις, θα σου πουν ευχαριστώ».

Ο Ερντογάν ξαφνικά ξέχασε τι θα πει - Ο Ακάρ τον πλησίασε και του το θύμισε





Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 προβλέπει για την Ελλάδα ο ΟΟΣΑ

Τα αμαρτήματα της σάρκας δεν είναι τα πιο σοβαρά, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να απαγορεύσει στους νέους να αγοράζουν τσιγάρα εφ' όρου ζωής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης