Τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»: Πιθανές ποινικές κατηγορίες για πυροβολισμούς στο σετ του Μπάλντουιν

Τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»: Πιθανές ποινικές κατηγορίες για πυροβολισμούς στο σετ του Μπάλντουιν

Σύμφωνα με την εισαγγελέα η έρευνα έχει επικεντρωθεί στη βαλλιστική εξέταση των όπλων για να προσδιοριστεί τι είδους σφαίρες είχαν τοποθετηθεί στο όπλο που σκότωσε τη Χάλινα Χάτσινς

ραστ_μπαλγουιν
Η εισαγγελέας της κομητείας Σάντα Φε είπε την Τρίτη ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης για το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Rust την περασμένη εβδομάδα. Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νομίζοντας πως κρατάει στα χέρια του ένα prοp όπλο με άσφαιρα πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

«Δεν έχουμε αποκλείσει τίποτα», είπε η εισαγγελέας, Mary Carmack-Altwies, σε συνέντευξή της. «Τα πάντα σε αυτό το σημείο, συμπεριλαμβανομένων των ποινικών κατηγοριών, είναι στο τραπέζι».

Σύμφωνα με την εισαγγελέα η έρευνα έχει επικεντρωθεί στη βαλλιστική εξέταση των όπλων για να προσδιοριστεί τι είδους σφαίρες είχαν τοποθετηθεί στο όπλο που σκότωσε τη Χάλινα Χάτσινς.

«Υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός σφαιρών σε αυτό το σετ και πρέπει να μάθουμε τι είδους ήταν», είπε η κ. Carmack-Altwies. Οι ντετέκτιβ είπαν ότι εντόπισαν τρία περίστροφα, κάλυκες και πυρομαχικά — σε κουτιά, παρατημένα σε μια περίεργη τσάντα, ενώ εκτελούσαν ένταλμα έρευνας στο σετ, σύμφωνα με μια απογραφή των αντικειμένων που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα. Η απογραφή δεν διευκρίνισε τι είδους πυρομαχικά βρέθηκαν στο σετ.

«Ήταν ένα όπλο αντίκα της εποχής», είπε, χωρίς να κατονομάσει συγκεκριμένα τι είδους πυροβόλο όπλο χρησιμοποιήθηκε.

Οι ντετέκτιβ από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε προχωρούν προσεκτικά με την έρευνα, είπε, επικαλούμενη τον μεγάλο αριθμό μαρτύρων και την ανάγκη μεθοδικής συλλογής βαλλιστικών και εγκληματολογικών στοιχείων.


Ειδήσεις σήμερα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γιατί το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή «τέλος, απομακρυνθείτε»

Άλκης Δαυίδ: «Δεν έχω δισεκατομμύρια, τους κορόιδεψα όλους» - Η σεξουαλική παρενόχληση, η κάνναβη και οι αποζημιώσεις

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης