Ροζ βίντεο στα κατεχόμενα: Πώς ο μαφιόζος γελοιοποίησε τα «τσιράκια του Ερντογάν»

Ροζ βίντεο στα κατεχόμενα: Πώς ο μαφιόζος γελοιοποίησε τα «τσιράκια του Ερντογάν»

Νέες αποκαλύψεις του μαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, με πρωταγωνιστές τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» και το δεξί χέρι του Σερντάρ Ντενκτάς, που επιβεβαιώνουν τις σκοτεινές διασυνδέσεις του υποκόσμου με την τουρκική κυβέρνηση - Αναμένεται νέο υλικό που θα αγγίζει το άμεσο περιβάλλον του ίδιου του Τούρκου προέδρου

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tourkia-roz-video34
Πόλεμο καρτέλ μεταξύ Λατινοαμερικανών βαρόνων θυμίζει το μέτωπο που έχει ανοίξει με τον Ερντογάν και την ηγεσία του ψευδοκράτους στην Κύπρο, ο Τούρκος μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ. Τις τελευταίες μέρες έβαλε στο στόχαστρο τους συνεργάτες του Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο, οι οποίοι υποδύονται την «κυβέρνηση» των Τουρκοκυπρίων. Η αρχή έγινε με τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο του λεγόμενου πρωθυπουργού και ηγέτη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ερσάν Σανέρ και ακολούθησε το βίντεο του Τουζούν Τουναλί, βοηθού γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος του Σερντάρ Ντενκτάς. Πρέπει να σημειωθεί ότι το ΚΕΕ και το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν οι δύο εκ των τριών εταίρων στην «κυβέρνηση» συνεργασίας του ψευδοκράτους, η οποία κατέρρευσε στις αρχές της εβδομάδας.

Τόσο ο Σανέρ όσο και ο Τουναλί θεωρούνται, πάντως, παράπλευρες απώλειες στον πόλεμο που μαίνεται μεταξύ Ερντογάν και Πεκέρ, ενώ αναμένεται να υπάρξουν πολλές ακόμα απώλειες, καθώς ο Πεκέρ έχει αποκαλύψει πως κατέχει πλούσιο υλικό με πολιτικά πρόσωπα και γραφειοκράτες του ψευδοκράτους, το οποίο θα δημοσιοποιείται σταδιακά αν δεν υπάρξουν παραιτήσεις.

Θα ήταν λάθος να πιστέψει κάποιος ότι πρόκειται για μάχη επικράτησης μεταξύ πολιτικής και υποκόσμου, καθώς όταν μιλάμε για την Τουρκία πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία και τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το ψευδοκράτος αποτελεί μέρος της εξίσωσης, αφού χρησιμοποιείται ως πεδίο για ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομο τζόγο και παροχή προστασίας, με τη συμβολή πολιτικών που ελέγχονται από τον Ερντογάν και το περιβάλλον του. Κεντρικό πρόσωπο και ένας εκ των στόχων του Πεκέρ είναι ο Χαλίλ Φαλιαλί, ο οποίος αναλαμβάνει βρώμικες δουλειές για λογαριασμό της Τουρκίας και εδρεύει στο ψευδοκράτος. Εμφανίζεται ως επιχειρηματίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι η κεφαλή της μαφίας που ξεπλένει χρήμα μέσα από εταιρείες διαδικτυακού τζόγου και καζίνο. Τα βίντεο που έπεσαν στα χέρια του Πεκέρ αποτελούσαν περιουσία του Φαλιαλί, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να εκβιάζει το τουρκοκυπριακό κατεστημένο και να απολαμβάνει προστασία.
 
saner
Φωτιές άναψε στο καθεστώς Ερντογάν σε Τουρκία και Κατεχόμενα ο μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ με τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο του «ψευδο­πρωθυπουργού» Ερσάν Σανέρ (πάνω), ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση, και του Τουζούν Τουναλί (κάτω), υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος του Σερντάρ Ντενκτάς
TOYNALI
 
Ηλεκτρονικός ιστός αράχνης

Κλείσιμο
Τα βίντεο του Σανέρ και του Τουναλί που διέρρευσαν είναι μέρος της συλλογής που έχει περάσει στα χέρια του Πεκέρ και, όπως υποστηρίζουν πηγές στο ψευδοκράτος, καταδεικνύουν ότι αρκετοί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί έπεσαν σε παγίδα που τους είχε στηθεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο, στα οποία οι άνδρες πρωταγωνιστές δεν «συνευρίσκονται» μόνο με γυναίκες και όχι μόνο από το Διαδίκτυο.

Τόσο ο Σανέρ όσο και ο Τουναλί στα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν εμφανίζονται να αυτοϊκανοποιούνται την ώρα που «συνομιλούν» με δύο γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από το κύκλωμα εκβιασμού του Φαλιαλί.

Πληροφορίες από τα Κατεχόμενα υποστηρίζουν ότι οι πολιτικοί που έπεσαν στην παγίδα συνεργάζονταν με τον Φαλιαλί, προσφέροντάς του κάλυψη κι αυτός ως αντάλλαγμα τους χρηματοδοτούσε και τους πρόσφερε γυναικεία συντροφιά, είτε με φυσική παρουσία στα ξενοδοχεία που διέθετε, είτε μέσω Διαδικτύου από ηλεκτρονικό κόμβο που είχε δημιουργήσει γι’ αυτόν τον σκοπό προσφέροντας «ασφαλή» πρόσβαση. Αποδείχθηκε βέβαια στη συνέχεια πως η πρόσβαση μόνο ασφαλής δεν ήταν, αλλά ελεγχόταν από τον Φαλιαλί με σκοπό να τους έχει στο χέρι.
 

Απλώς προειδοποίηση

Τόσο ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Σανέρ όσο και το στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος Τουναλί δεν είναι σημαίνουσες προσωπικότητες, αλλά οι περιπτώσεις τους ήταν οι προειδοποιητικές βολές για το τι θα ακολουθήσει αν το πολιτικό κατεστημένο δεν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Πεκέρ.

Ο Σανέρ, που διετέλεσε επικεφαλής του ψευδοκράτους και πρόεδρος του δεξιού κόμματος ΚΕΕ, είναι στενός συνεργάτης του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο οποίος με τη σειρά του είναι το μακρύ χέρι του Ερντογάν στην Κύπρο. Ο Τουναλί, αν και δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή, ανήκε στο ισχυρό κατεστημένο του Δημοκρατικού Κόμματος, του οποίου πρόεδρος είναι ο γιος του Ραούφ Ντενκτάς, Σερντάρ. Το ΚΕΕ και το Δημοκρατικό Κόμμα συμμετείχαν στον «κυβερνητικό» σχηματισμό που είχε δημιουργηθεί τον Δεκέμβριο του 2020 και αναμενόταν να ξανασυνεργαστούν μετά τις εκλογές στο ψευδοκράτος που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο.

Τα βίντεο στα οποία εμφανίζονται να βαριανασαίνουν μπροστά στην κάμερα του κινητού τους, ενώ στο μισό της οθόνης δύο κοπέλες γδύνονται, τους έχουν κάψει, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν και άλλοι πολιτικοί, με τον αριθμό τους να παραμένει επί του παρόντος άγνωστος.
mobile01

Ερχεται και το διαζύγιο

Ο Ερσάν Σανέρ, εκτός από την υπόληψή του, χάνει και τις προοπτικές πολιτικής ανέλιξης ως διάδοχος του Τατάρ, ενώ φαίνεται να οδηγείται και στο διαζύγιό του με την Μπαχάρ Σανέρ, η οποία είναι πρόεδρος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στα Κατεχόμενα. Η δημοσιοποίηση του βίντεο πλήττει και την ίδια, η οποία είχε βλέψεις για ανέλιξη στην ηγεσία του «δικαστικού σώματος» στο ψευδοκράτος. Η 52χρονη Σανέρ, γεννημένη πριν από την εισβολή στην Λεμεσό, έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στην Τουρκία και από το 1993 ως το 1999 δικηγορούσε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ακολούθως διορίστηκε δικαστής βλέποντας την καριέρα της να εκτοξεύεται χάρη και στις διασυνδέσεις του συζύγου της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του Σανέρ έχουν επιλέξει τη σιωπή, καθώς στη συντηρητική κοινωνία του ψευδοκράτους τα πράγματα δεν είναι πλέον εύκολα για αυτούς.

Ο ίδιος ο Σανέρ, πάντως, μετά το πρώτο σοκ και το αρχικό μούδιασμα, φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις ως προς την αποχώρησή του από την πολιτική και δεν έχει υποβάλει ακόμα την παραίτησή του από την ηγεσία του ΚΕΕ. Προχώρησε μάλιστα σε καταγγελία στην «Αστυνομία» και αντεπιτέθηκε με μια δήλωση με την οποία δηλώνει θύμα συνωμοσίας, επιχειρώντας να εμπλέξει ατυχώς την ελληνοκυπριακή πλευρά. Κατά τον ισχυρισμό του, το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και διακινήθηκε από κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε κάρτα SIM που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Κλειδί οι γυναίκες

Οι δύο γυναίκες που εμφανίζονται στα δύο βίντεο έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα η μία, με τα αρχικά P.G., έδωσε κατάθεση στις Αρχές του ψευδοκράτους., όπου φαίνεται να ισχυρίστηκε πως χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο ως μέρος βιοπορισμού κάνοντας στριπτίζ και διαδικτυακό σεξ έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως τόσο η P.G. όσο και οι άλλες γυναίκες που παγίδευσαν Τουρκοκύπριους πολιτικούς είχαν χρησιμοποιηθεί από κυκλώματα του υποκόσμου για εκβιασμούς και σήμερα φοβούνται για τη ζωή τους, καθώς αντιμετωπίζουν από τη μία τις απειλές της μαφίας και από την άλλη το πολιτικό κατεστημένο που χρησιμοποιεί επίσης μεθόδους μαφίας. Η «Αστυνομία» έχει κατασχέσει τα κινητά τους τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές, αν και είναι λίγες οι πιθανότητες να βρεθούν ίχνη που να οδηγούν στην εγκέφαλο αυτής της ιστορίας.

Ο «Τρελός Λοχίας»

Τα βίντεο δημοσιοποιούνται από έναν λογαριασμό με το όνομα Deli Cavus (Τρελός Λοχίας), το οποίο διαχειρίζεται ο μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ. Μετά το βίντεο του Τουναλί, ο Πεκέρ με ανάρτησή του στο Twitter προειδοποίησε ανοιχτά άλλους Τουρκοκύπριους πολιτικούς γράφοντας:

«Αυτοί που ζουν στην Κύπρο και σκέφτονται ότι έχουν παρόμοιες εικόνες, δηλαδή οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που έχουν αναμειχθεί με τη μαφία, να μείνουν ήσυχοι. Εχω μιλήσει με τον Deli Cavus και δεν έχει πρόβλημα μαζί σας. Οι βαρόνοι των ναρκωτικών, όμως, και αυτοί που ανακατεύτηκαν με το παράνομο στοίχημα και ενωμένοι στράφηκαν εναντίον μου, να ανησυχούν γιατί τα βίντεό τους θα δημοσιευτούν. Τα υπόλοιπα βίντεο θα τα καταστρέψει (ο Τρελός Λοχίας) και δεν θα τα δημοσιεύσει. Δεν έχει πρόβλημα με την προσωπική ζωή κανενός. Εχει πρόβλημα με τους ανέντιμους και τους ύπουλους».

Απέρριψε την κατηγορία ότι είναι απλώς εκβιαστής και καταστρέφει τις ζωές ανθρώπων, ενώ υποστηρίζει πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιωτική ζωή κανενός, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι πράκτορες παράνομων στοιχημάτων.

Προειδοποιεί επίσης ότι όσοι εκτελούν τις εντολές των ανθρώπων του υποκόσμου δεν πρέπει να αντιδρούν και θα υποστούν την οργή του «Τρελού Λοχία». Απειλεί δε πως «αν ο αγώνας του “Τρελού Λοχία” δεν φέρει αποτέλεσμα, τότε θα συναντήσουν την οργή του αδερφού του, του “Ψηλού Λοχία”». 

Για το βίντεο του Τουναλί ανέφερε πως δημοσιοποιήθηκε γιατί ενώ προειδοποιήθηκε δεν παραιτήθηκε. Κάλεσε και πάλι τους πολιτικούς στα Kατεχόμενα να απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται, γιατί διαφορετικά θα συνεχιστεί η δημοσιοποίηση βίντεο και τις επόμενες ημέρες.
 
peker3

Σε πανικό ο Τατάρ

Ολα αυτά συμβαίνουν ενώ το ψευδοκράτος αντιμετωπίζει βαθιά κρίση, με την πτώση της τουρκικής λίρας να έχει οδηγήσει σε εξαθλίωση του πληθυσμού και το πολιτικό κατεστημένο να κλυδωνίζεται, επιχειρώντας να κάνει εξαγωγή των προβλημάτων με δημιουργία έντασης στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Βαρώσι.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ μετά τη δημοσιοποίηση των δύο πρώτων βίντεο πέταξε άρον άρον στην Άγκυρα για να συναντηθεί με τον Ερντογάν. Πιθανότατα γνωρίζει ότι υπάρχει υλικό που μπορεί να αγγίζει και τον ίδιο και αναζητούνται τρόποι να τερματιστεί ο εκβιασμός από τον Πεκέρ, ο οποίος βρίσκεται στο Ντουμπάι. Ταυτόχρονα πρέπει να τύχει διαχείρισης και ο άλλος μαφιόζος, ο Χαλίλ Φαλιαλί, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στην κατεχόμενη Κερύνεια και απειλεί ότι αν δικαστεί και δεν αποφυλακιστεί, θα κάνει άλλες αποκαλύψεις που θα αγγίζουν το περιβάλλον Ερντογάν και το κυβερνόν κόμμα της Τουρκίας.
 
peker34
 
Πολιτική, φόνοι, ναρκωτικά και τζόγος

Ο Σεντάτ Πεκέρ υπήρξε ο άνθρωπος για όλες τις βρώμικες δουλειές του κόμματος του Ερντογάν. Είχε την κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας και για χρόνια η συνεργασία αυτή απέφερε κέρδη σε όλους. Δημοσίως απειλούσε τους αντιπάλους τους Ερντογάν με κρεμάλα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις προειδοποιούσε πως θα τους σφάξει και θα λουστεί με το αίμα τους, χωρίς κανείς να τολμά να τον αγγίξει, ενώ η κυβέρνηση στην Αγκυρα δικαιολογούσε την ανοχή της επικαλούμενη την «ελευθερία έκφρασης»!

O «έρωτας» του Πεκέρ με το κυβερνόν κόμμα της Τουρκίας ΑΚP και τον Ταγίπ Ερντογάν έφτασε στο τέλος του, όταν αποφυλακίστηκε ο αντίπαλός του, επίσης επιφανής μαφιόζος Αλαατίν Τσακίτσι και ανέλαβε μεγάλο μέρος των «εργασιών» του υποκόσμου έχοντας την εύνοια της κυβέρνησης. Ο Τσακίτσι υπήρξε συνεργάτης της ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και μέλος των «Γκρίζων Λύκων». Η αποφυλάκισή του το 2020 ήταν αποτέλεσμα των πιέσεων του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, του υπερεθνικιστή Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο Τσακίτσι με μακρά εγκληματική καριέρα, έχοντας περάσει πολλά χρόνια στις φυλακές, απολαμβάνει τώρα την εύνοια του τουρκικού κράτους.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε τον Πεκέρ στην απόφαση να εγκαταλείψει την Τουρκία και να ξεκινήσει «ανταρτοπόλεμο» έχοντας συγκεντρώσει πλήθος στοιχείων που εκθέτουν το καθεστώς Ερντογάν και τους στενούς του συνεργάτες. Μεταξύ αυτών και οι Τουρκοκύπριοι πολιτικοί που είχαν τις δικές τους επαφές με την τοπική μαφία του Φαλιαλί, ο οποίος ελέγχει τα καζίνο και τη διακίνηση ναρκωτικών στα Κατεχόμενα ξεπλένοντας χρήματα για το περιβάλλον Ερντογάν. Ο Φαλιαλί, όπως και ο Πεκέρ, εμπλέκονται και σε υποθέσεις δολοφονίας δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων του Ερντογάν.

Οπως έχει καταγγείλει ο Πεκέρ, ο Φαλιαλί έχει δέκα διαφορετικές δικαστικές υποθέσεις εναντίον του στην Τουρκία, αλλά δεν τον εκδίδουν για να δικαστεί.

Μάλιστα ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, ο Ερκάν Γιλντιρίμ, ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών από την Κολομβία, μένει σε ξενοδοχεία του Φαλιαλί στα Κατεχόμενα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βασιλική Μιλλούση εμφανίστηκε στο DWTS: Δεν είμαι καλά, έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα

Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει στη Μαρίνα την σχέση της με τον Αστέρη και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή

Αποκάλυψη: Οι υποψίες για εξωσυζυγική σχέση του Αναγνωστόπουλου και η σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης