Αγωνία για την «Μαντλίν» της Αυστραλίας: Τετράχρονη εξαφανίστηκε μέσα από σκηνή σε κάμπινγκ με τους δικούς της!

Αγωνία για την «Μαντλίν» της Αυστραλίας: Τετράχρονη εξαφανίστηκε μέσα από σκηνή σε κάμπινγκ με τους δικούς της!

Μια ομάδα ερευνητών, μαζί με την αστυνομία, τον στρατό και μέλη της κοινότητας «χτενίζουν» την δύσβατη περιοχή, στα βόρεια του Περθ

cleo
Η αυστραλιανή αστυνομία, η οποία αναζητεί ένα τετράχρονο κορίτσι που έχει εξαφανιστεί από ένα κάμπινγκ της αυστραλιανής ενδοχώρας, ανακοίνωσε σήμερα ότι «κάνει ό,τι είναι δυνατό» για τον εντοπισμό του και παράλληλα κάλεσε τους πολίτες που τυχόν γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες.

Η Κλίο Σμιθ θεάθηκε τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο περίπου στη 1.30 πμ, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ.

Όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ η μικρή είχε εξαφανιστεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

cleo_smith


Μια εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε το σαββατοκύριακο και σήμερα έφθασε από το Περθ μια ομάδα με περισσότερους ερευνητές, μαζί με την αστυνομία, τον στρατό και μέλη της κοινότητας που ήδη «χτενίζουν» την δύσβατη περιοχή.

«Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στον εντοπισμό των όποιων στοιχείων, έχουμε μαζί μας τους καλύτερους ερευνητές μας, έχουμε τους καλύτερους διασώστες μας μέσω των κρατικών Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών. Θα ψάξουμε παντού», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.

Κλείσιμο


Η αστυνομία έχει ανακοινώσει λίγες πληροφορίες για την έρευνα και δεν έχει πει τι θεωρεί ότι έχει συμβεί στο κορίτσι, αλλά έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός υπνόσακου, ο οποίος επίσης εξαφανίστηκε από το σημείο που είχε κατασκηνώσει η οικογένεια της μικρής.

«Κάθε ώρα που περνάει με ένα τετράχρονο να κυκλοφορεί μόνο του σε αυτό το περιβάλλον...είναι πολύ, πολύ ανησυχητικό. Γι αυτό φοβόμαστε πολύ», πρόσθεσε ο Μάντεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Πήδηξε μπροστά σε συρμό του μετρό καθώς έφτανε στον σταθμό και σώθηκε στο... τσακ - Δείτε βίντεο

Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου του Τράβις Μπάρκερ στην παραλία

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα για πανδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης