Γκάμπι Πετίτο: Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε στο δάσος ανήκει στην 23χρονη

Γκάμπι Πετίτο: Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε στο δάσος ανήκει στην 23χρονη

Ανθρωποκυνηγητό για τον ύποπτο αρραβωνιαστικό - «Ανθρωποκτονία» απεφάνθη ο ιατροδικαστής  - Δείτε πλάνο από κάμερα κυνηγών ελαφιών που κατέγραψε τον άφαντο Μπράιαν Λόντρι

petito-03
Τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ- Τέτον επιβεβαιώθηκαν οτι ανήκουν στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί στα τέλη Αυγούστου στην Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής με τροχόσπιτο μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λάντρι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πετίτο, Ρίτσαρντ Στάφορντ επιβεβαίωσε ότι η σορός ήταν της 22χρονης με επιστολή του στο Business Insider.

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε κοντά στο Spread Creek την Κυριακή μετά από εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη από πράκτορες του FBI, στην οποία συνέβαλαν καθαριστικά τα social media και άνθρωποι που με κάποιο τρόπο συναντήθηκαν τον Αύγουστο με το ζευγάρι.

Το FBI έγραψε στο Twitter ότι ο ιατροδικαστής της κομητείας Teton, Δρ Μπρεντ Μπλου, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ανθρωποκτονία στα προκαταρκτικά του ευρήματα.
"Η αιτία του θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας", δήλωσε το FBI, ενώ είπε ότι ο αρραβωνιαστικός του Petito, Brian Laundrie, είναι ένα άτομο που ενδιαφέρει.

"Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του κ. Λάντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, πρέπει να επικοινωνήσει με το FBI", δήλωσε ο ειδικός πράκτορας αρμόδιος Μάικλ Σνάιντερ.


Νωρίτερα την Τρίτη, ο δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε ότι ήθελε να περιμένει μέχρι η σορός της Πετίτο να επιστρέψει στο σπίτι, πριν δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Κλείσιμο
"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης που έδωσαν χρόνο στην οικογένεια Πετίτο και να θρηνήσουν", ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρίτσαρντ Στάφορντ.

Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν σήμερα ότι διερευνούν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ο Σαμ Μπας ανέφερε ότι εντόπισε τον άντρα να φέρει σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας, στην πόλη Μπέικερ της Φλόριντα. Το σημείο βρίσκεται περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του Λόντρι στο Νορθ Πορτ.

«Δεν λέω ότι αυτός είναι, αλλά όποιον κατέγραψε η κάμερά μου το πρωί στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λόντρι» έγραψε ο Μπας στο Facebook. Ήδη, υπήρξε επικοινωνία με τις αρχές, ενώ οι άνθρωποι στην περιοχή είναι προσεκτικοί.

facebook_deer


Ο Λόντρι θεωρείται «άνθρωπος ενδιαφέροντος» στην εξαφάνιση της Πετίτο, ενώ οι γονείς του ανέφεραν ότι αγνοείται από την Παρασκευή. Το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Οκαλούζα, επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τις εικόνες, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση.


I’m not saying this is the guy but whoever was on my trail camera this morning in Baker, Fl strongly fits the...

Posted by Sam Bass on Monday, September 20, 2021


Τα social media παρατήρησαν το σακίδιο

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ωστόσο ότι το σακίδιο του άντρα μοιάζει με με αυτό που υπήρχε σε φωτογραφία του Λόντρι σε story στο Instagram. «Φαίνεται ότι ο τύπος από το βίντεο του Σαμ Μπας στο Μέικερ της Φλόριντα έχει το ίδιο σακίδιο με τον Μπράιαν Λόντρι. Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος;» έγραψε ένας χρήστης.

Οι γονείς του υποστήριξαν στις αρχές ότι ο Μπράιαν έφυγε από το σπίτι με ένα σακίδιο για να πάει για για πεζοπορία στην περιοχή. Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ. Ήδη, οι αρχές επιχειρούσαν να τον εντοπίσουν στο καταφύγιο του Κάρλτον, στην κομητεία Σαραζότα, που φέρεται ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του.




Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Ιούλιο, η Γκάμπριελ Πετίτο έφυγε από την Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, με τον οποίο σκόπευαν να παντρευτούν, με σκοπό να κάνουν ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών με βανάκι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ζευγάρι αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο σε Instagram και YouTube.

VAN LIFE | Beginning Our Van Life Journey


Την 1η Σεπτεμβρίου ωστόσο, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος του με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Έντεκα ημέρες αργότερα, η οικογένεια της Γκάμπριελ Πετίτο πήγε στις αρχές, ενημερώνοντας για την εξαφάνισή της, καθώς δεν είχαν νέα της από το τέλος Αυγούστου.

Η υπόθεση κινητοποίησε άμεσα τα social media, όπου το ζευγάρι αναρτούσε φωτογραφίες από το ταξίδι, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να προσφέρουν βοήθεια.

Στο ταξίδι το ζευγάρι δείχνει χαρούμενο, να απολαμβάνει το ταξίδι του με αγκαλιές, χαμόγελα και βόλτες στις παραλίες.


Ωστόσο, η αστυνομία του Μόαμπ στη Γιούτα, δημοσιοποίησε βίντεο που η Γκάμπριελ ή Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζεται να κλαίει σε ένα αυτοκίνητο, όταν η αστυνομία παρενέβη σε καβγά του ζευγαριού.

Η υπόθεση Gabby Petito εξελίσσεται σε θρίλερ


Το βίντεο άρχισε να δημιουργεί προβληματισμούς για τον ρόλο του Μπράιαν Λόντρι, στον οποίο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Σταθερό το ιικό φορτίο στα λύματα Αττικής και Θεσσαλονίκης

Στον οδοντίατρο χωρίς τεστ οι εμβολιασμένοι - Με rapid οι ανεμβολίαστοι

Παρουσιαστής του Fox λέει ότι το εμβόλιο στοχεύει στους άνδρες με... «υψηλή τεστοστερόνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης