Ιταλία: Ο Πάπας ευλόγησε τους πιστούς από το μπαλκόνι του νοσοκομείου
«Το δωρεάν, δημόσιο σύστημα υγείας είναι ένα πολύτιμο αγαθό, δεν πρέπει να το χάσουμε» τόνισε, παράλληλα, ο ποντίφικας, που νοσηλεύεται έπειτα από επέμβαση στο έντερο
Ο πάπας Φραγκίσκοςευλόγησε τους πιστούς, πριν από λίγο, από μπαλκόνι 10ου ορόφου του νοσοκομείου της Ρώμης «Αγκοστίνο Τζεμέλι», όπου πριν από μια εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.
Ο Φραγκίσκος, περιστοιχισμένος από μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου, ευχαρίστησε όλους όσοι, και μέσω της προσευχής τους, θέλησαν να τον στηρίξουν και του εξέφρασαν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους. «Το δωρεάν, δημόσιο σύστημα υγείας είναι ένα πολύτιμο αγαθό, δεν πρέπει να το χάσουμε» τόνισε, παράλληλα, ο ποντίφικας.
Ο ποντίφικας αναρρώνει κανονικά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.