Τη μεγάλη διασπορά που έχει το στέλεχος «Δέλτα» του κορωνοϊού στη Βρετανία σήμερα, παραδέχτηκε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ματ Χάνκοκ, στις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον ειδικής επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου για τη διαχείριση της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, ο Χάνκοκ είπε πως το στέλεχος «Δέλτα» που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, βρίσκεται πλέον στο 91% των βρετανικών κρουσμάτων, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση Τζόνσον δεν έκλεισε νωρίτερα τα σύνορα με την ασιατική χώρα, ώστε να περιοριστεί η είσοδος μεταλλάξεων από εκεί, απάντησε πως «δεν κλείσαμε νωρίτερα τα σύνορα, καθώς δεν είχαμε επαρκή δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους αυτών των μεταλλάξεων».
Ακόμη, ο Χάνκοκ επισήμανε πως στόχος της κυβέρνησης Τζόνσον είναι η ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά των μεταλλάξεων «το συντομότερο δυνατό», σημειώνοντας πως «επιθυμούμε να έχουμε εμβόλιο για τις μεταλλάξεις και σχετικές θεραπείες μέσα σε 100 μέρες από την εμφάνισή τους».
Ο Βρετανός υπουργός Υγείας δεν αρνήθηκε, τέλος, την πιθανότητα για νέα lockdowns και επαναφορά μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, σε περίπτωση που η διασπορά από κάποια μετάλλαξη είναι μεγάλη.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!