Ο κορωνοϊός... κόστισε 7,1 δισ. ευρώ στην αεροπορική Air France - KLM
Για σοκ «άνευ προηγουμένου» έκανε λόγο η εταιρία
Ο όμιλος αεροπορικών εταιρειών Air France-KLM έχασε πέρυσι 7,1 δισεκατομμύρια ευρώ, ένα σοκ «άνευ προηγουμένου» που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό, η οποία έπληξε πολύ σκληρά τον τομέα των αερομεταφορών και στέρησε από τον γαλλο-ολλανδικό όμιλο τα δύο τρίτα των πελατών του.
Ο τζίρος σημείωσε πτώση κατά 59% σε σχέση με το 2019, στα 11,1 δισεκατομμύρια ευρώ, διευκρίνισε σήμερα ο όμιλος με ανακοίνωσή του, προειδοποιώντας ότι το πρώτο τρίμηνο του 2021 θα είναι «δύσκολο» και ότι οι προοπτικές για ανάκαμψη παραμένουν «περιορισμένες», παρόλο που αναμένει ανάκαμψη κατά το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο χάρη στα εμβόλια.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.