Δίκη Τραμπ - Συνήγοροι του πρώην προέδρου: Στόχος να εξοντωθεί ο πολιτικός αντίπαλος
Ο Τραμπ δεν παρίσταται στη δίκη του, η ετυμηγορία της οποίας φαίνεται να είναι ήδη γνωστή
Οι συνήγοροι του Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσαν την παρουσίαση των επιχειρημάτων τους, προς υπεράσπιση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, καταγγέλλοντας ότι ο σκοπός της δίκης του από τη Γερουσία είναι «να εξοντωθεί ένας πολιτικός αντίπαλος».
Ο Μπρους Κάστορ, ο τελευταίος από τους τρεις δικηγόρους που πήραν τον λόγο, είπε ότι ο στόχος της παραπομπής του Τραμπ ήταν «να εξοστρακιστούν 75 εκατομμύρια ψηφοφόροι και να ποινικοποιηθούν οι πολιτικές απόψεις τους».
Καταδικάζοντας τον Τραμπ, οι Δημοκρατικοί θέλουν «να εξοντώσουν έναν πολιτικό αντίπαλο», είπε στους Γερουσιαστές-δικαστές, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια της διαδικασίας να θέσουν ερωτήσεις τόσο στους κατηγόρους όσο και στους συνηγόρους.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.