Γάλλος υπουργός Υγείας: Αποτελεσματικά τα εμβόλια απέναντι στον μεταλλαγμένο κορωνοϊό
Πιθανόν να κυκλοφορεί και στη Γαλλία το νέο στέλεχος, εκτίμησε ο Ολιβιέ Βεράν
Ο Γάλλος υπουργός ΥγείαςΟλιβιέ Βεράν δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι τα εμβόλια εναντίον του νέου κορωνοϊού αναμένεται να είναι αποτελεσματικά και έναντι του μεταλλαγμένου στελέχους του SARS-CoV-2 που εντοπίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Στη θεωρία, δεν υπάρχει λόγος να πιστεύει κανείς ότι το εμβόλιο δεν θα είναι αποτελεσματικό» εναντίον του νέου στελέχους, εκτίμησε ο Βεράν.
Ο υπουργός εκτίμησε επίσης ότι το νέο στέλεχος του ιού είναι πιθανόν να κυκλοφορεί στη Γαλλία, αν και τα τεστ που διενεργήθηκαν προσφάτως δεν τον έχουν εντοπίσει στη χώρα.
«Είναι απολύτως πιθανό ο ιός να κυκλοφορεί στη Γαλλία», δήλωσε ο Βεράν.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.