Στα πρόθυρα «σημαντικής ανακάλυψης» στην προσπάθεια ανάπτυξης εμβολίου κατά του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ότι βρίσκεται η γερμανική εταιρία βιοτεχνολογίας CureVac, στην οποία εδώ και λίγους μήνες συμμετέχει και το γερμανικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρίας Φραντς - Βέρνερ Χάας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στο σημερινό πόντκαστ του Στάινγκαρντ, οι πρώτες μελέτες δείχνουν «δυναμική και πολύ αποτελεσματική ανοσοαπόκριση» και τώρα έχει ξεκινήσει η αποφασιστική φάση 2b/3, με 25.000 συμμετέχοντες. Ο κ. Χάας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εταιρία του θα λάβει άδεια από τις αρμόδιες αρχές στις ΗΠΑ το αργότερο την άνοιξη, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται περίπου τρεις μήνες πίσω από τον ανταγωνισμό.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.