Ένοχος για τη δολοφονία της γυναίκας του κρίθηκε ένας 78χρονος στην Ιταλία ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του στη θάλασσα όταν αυτή του ομολόγησε ότι τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια με τον αδερφό του!
Ο Τζιοβάνι Πέρια από την Σαρδινία καταδικάστηκε σε συνολικά 24 χρόνια κάθειρξης για τη δολοφονία της Μπριζίτ Παζντέρνικ.
Η Μπριζίτ είχε εξαφανιστεί στις 10 Οκτωβρίου του 2018 με τη σορό της να εντοπίζεται τρεις ημέρες αργότερα από ψαράδες σε μια απόσταση πενήντα μέτρων από την ακτή.
Η άτυχη Μπριζίτ Παζντέρνικ
Η νεκροψία έδειξε ότι η 78χρονη είχε πνιγεί και οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή στον Τζιοβάνι καθώς αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι τσακώθηκε την παραμονή της εξαφάνισης της Μπριζίτ.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Τζιοβάνι έριξε στη θάλασσα την αναίσθητη Μπριζίτ αφού έμαθε ότι τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια όταν ζούσαν στη Γερμανία με πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο μικρότερος αδερφός του δολοφόνου μπορεί και να ήταν ο πατέρας του ενός από τα παιδιά που απέκτησε το ζευγάρι.
Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 78χρονος δολοφόνος δεν έπρεπε να καταδικαστεί σε ισοβια κάθειρξη καθώς η πράξη του κρίθηκε ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.