Κορωνοϊός: Πάνω από 30 θετικά κρούσματα σε βρετανικό υποβρύχιο

Κορωνοϊός: Πάνω από 30 θετικά κρούσματα σε βρετανικό υποβρύχιο

Το υποβρύχιο συμμετείχε σε πρόγραμμα αποτροπής πυρηνικών, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ - Τα μέλη του πληρώματος πήγαν σε μπαρ και στριπτιτζάδικα τη Τζόρτζια των ΗΠΑ

ypovrixio_hms
Ένα υποβρύχιο που αποτελεί μέρος του προγράμματος αποτροπής πυρηνικών του Ηνωμένου Βασιλείου, εξελίχθηκε σε υγειονομική «βόμβα», καθώς περισσότερα από 35 μέλη του πληρώματος αποδείχτηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σκάφος συμμετείχε σε ομάδα σκαφών, που έφτασε μέχρι και τη Φλόριντα, μια από τις πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό. Προηγουμένως, τα μέλη του πληρώματος φέρονται να βγήκαν από το υποβρύχιο, όταν αυτό είχε «δέσει» σε βάση της Τζόρτζια, για να επισκεφτούν μπαρ, στριπτιτζάδικα και εστιατόρια της περιοχής.

Το υποβρύχιο HMS Vigilant έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και στο παρελθόν, καθώς μερικά από τα μέλη του πληρώματός του, απομακρύνθηκαν το 2017, μετά από τα αποτελέσματα σε τεστ ναρκωτικών, που έδειξαν την ύπαρξη κοκαΐνης στο αίμα τους.

Ένας εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε πως δεν σχολιάζει θέματα που σχετίζονται με επιχειρήσεις των υποβρυχίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ώρα των ποινών για τους Χρυσαυγίτες - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Σκάνδαλο με τα τα «χρυσά» διαβατήρια στην Κύπρο: «Εάν γνωρίζεις τους αγγέλους, γνωρίζεις και τον Θεό»

Κρούσματα κορωνοϊού: Ανησυχία των ειδικών για τα «κρυμμένα» - Αντίδοτο το «μάσκα παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης