Κορωνοϊός: Η Βρετανία ζήτησε μελέτη για τη μείωση του χρόνου της καραντίνας
Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να διερευνήσει πώς μπορεί να μειωθεί η χρονική περίοδος της καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό – Στόχος το άνοιγμα των διεθνών ταξιδιών και η ενίσχυση των επιχειρήσεων
Επείγουσα μελέτη που θα διερευνά τρόπους για τη μείωση του χρόνου της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού παρήγγειλε η βρετανική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς.
«Προχωράμε στο επόμενο βήμα για τη μείωση της χρονικής περιόδου καραντίνας ταξιδιωτών, ξεκινώντας την ομάδα κρούσης Global Travel για να ανοίξουμε τα διεθνή ταξίδια και να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις μας», δήλωσε ο Σαπς στο Twitter, εξηγώντας ότι η μελέτη θα αφορά στη μείωση του χρόνου καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.
«Η ομάδα κρούσης θα εφαρμόσει ένα σύστημα τεστ για τη μείωση της περιόδου αυτο-απομόνωσης, μαζί με ένα ευρύ φάσμα άλλων μέτρων που θα επιτρέπουν τα ταξίδια, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τα ποσοστά του κορωνοϊού», συμπλήρωσε.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής