Κορωνοϊός - Βρετανία: Θετικοί 770 φοιτητές στο πανεπιστήμιο Northumbria του Νιούκαστλ
Οι 78 παρουσιάζουν συμπτώματα - Σε καραντίνα οι θετικοί φοιτητές και οι στενές επαφές τους
Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στο πανεπιστήμιο Northumbria, στο Νιούκαστλ της Βρετανίας, καθώς έκανε γνωστό πως 770 φοιτητές του, βγήκανθετικοί στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος του βρετανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος... «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι 770 φοιτητές του Πανεπιστημίου έχουν βγει θετικοί στα τεστ για την COVID-19, εκ των οποίων οι 78 έχουν συμπτώματα. Αυτοί οι μαθητές είναι τώρα αυτοαπομονωμένοι».
«Οι συμφοιτητές τους και οι στενές επαφές τους έχουν, επίσης απομονωθεί για 14 ημέρες σύμφωνα με την κυβερνητική καθοδήγηση και έχουν συμβουλευτεί να επικοινωνήσουν με το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να κάνουν το τεστ το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.
Στο Πανεπιστήμιο Northumbria σπουδάζουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 φοιτητές.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.