Εκδήλωση για τα 10 χρόνια του θεραπευτικού κέντρου
Το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων ατόμων “Αυτογνωσία” γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - στο all day bar restaurant “Padam” στη Γλυφάδα (Πανδώρας 18), ώρα εναρξης 20:30 στο Anniversary Party που διοργανώνει με την υποστήριξη της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων & δημοσίων σχέσεων “Beautiful People” PR - Events.
Στόχος της εκδήλωσης είναι μέσω της καμπάνιας του κέντρου “Tell Us Your Story”, να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για το πολύτιμο έργο της “Αυτογνωσίας” και να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα για την απεξάρτηση.
Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού καθώς και ambassadors της καμπάνιας “Tell Us Your Story” που εδώ και χρόνια στηρίζουν το έργο της “Αυτογνωσίας”.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας