Φυσική μάσκα για την κυτταρίτιδα με μόλις δύο απλά καθημερινά συστατικά

Φυσική μάσκα για την κυτταρίτιδα με μόλις δύο απλά καθημερινά συστατικά

Δύο απλά συστατικά που υπάρχουν στο ντουλάπι της κουζίνας των περισσοτέρων, συνθέτουν μία αποτελεσματική μάσκα, ιδανική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας 

Φυσική μάσκα για την κυτταρίτιδα με μόλις δύο απλά καθημερινά συστατικά
Ενώ ο καιρός βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και το καλοκαίρι απέχει μόλις 3 μήνες μακριά, το άγχος των γυναικών για το τέλειο σώμα κορυφώνεται και τι περισσότερο μπορεί να απασχολήσει την εμφάνιση μίας γυναίκας από την κυτταρίτιδα;   

Είναι γεγονός ότι το 80% των γυναικών πάσχει από κυτταρίτιδα - συμπεριλαμβανομένων πολλών διάσημων ηθοποιών, αστέρων του Hollywood και μοντέλων.

Οι τρόποι για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα είναι πολύ διαδεδομένοι και ιδιαίτερα δημοφιλείς, από τα ειδικά μασάζ για κυτταρίτιδα μέχρι τις ειδικές αισθητικές παρεμβάσεις όπως μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης.

Κλείσιμο
Αλλά, σύμφωνα με μία ειδικό για τη φροντίδα του δέρματος, υπάρχει ένας πολύ φθηνότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να νικήσει μία γυναίκα τα εξογκώματα και τις ανωμαλίες που δημιουργούνται στο δέρμα και όλα αυτά μόνο με τη χρήση δύο πολύ απλών συστατικών που σίγουρα υπάρχουν στο ντουλάπι της κουζίνας των περισσοτέρων -αν όχι όλων- από εμάς. 

Η ειδικός για τη φροντίδα του δέρματος Nataliya Robinson, επισήμανε ότι φτιάχνοντας μια μάσκα με μαγειρική σόδα και μέλι, θα έχετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε το γνωστό φλοιό πορτοκαλιού του δέρματος.

Η ίδια εξηγεί: «το μασάζ στα πόδια με το μέλι θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και την προώθηση της λεμφικής ροής» ενώ συμπληρώνει «η σόδα αποτελεί ένα φυσικό τρόπο απολέπισης για το δέρμα, ενώ το μέλι προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα του σώματος. 

Πώς θα φτιάξετε αυτή τη μάσκα; 

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού μέλι και μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα σ’ ένα μπολ, έπειτα συμπληρώστε και λίγο νερό ώστε το μείγμα να αραιωθεί και η φυσική μάσκα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας είναι έτοιμη.

Η μάσκα αυτή είναι ιδανική πριν από ένα χαλαρωτικό ντους ή και κατά τη διάρκεια.  Κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ για 2-3 λεπτά εστιάζοντας περισσότερο στα πόδια σας, τους μηρούς σας, το στομάχι και τα χέρια μέχρι οι προβληματικές περιοχές να γίνουν λείες και έπειτα ξεπλύνετε.

Στη συνέχεια απλώστε το μέλι στα πόδια σας, όπου κυτταρίτιδα είναι περισσότερο ορατή και δώστε μικρά «χαστούκια» στα πόδια σας για περίπου 4-7 λεπτά.

Το μέλι, σύμφωνα πάντα με τη Nataliya Robinson θα βελτιώσει τη ροή του αίματος και θα μαλακώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, «απλά να είστε προσεκτικοί να μην το παρακάνετε, καθώς η υπερβολική πίεση μπορεί να προκαλέσει σπασμένα τριχοειδή αγγεία», επισημαίνει η ίδια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης