Bianco διακοπές στην Τήνο

tinos-bianco

Ο σεφ Ηλίας Καζόλι εμπνέεται από τις πρώτες ύλες των Τηνιακών καλλιεργητών και με τις συνταγές του σας προσκαλεί να γευτείτε μοναδικές συνταγές στον υπέροχο κολπίσκο του Μπάλου

Το Βianco, στον υπέροχο κολπίσκο του Μπάλου της Τήνου, που από πέρυσι αποτελεί γαστρονομικό προορισμό, φέτος φιλοξενεί τον Σεφ του Master Chef, Ηλία Κιαζόλι.

Ο σεφ μετά την πολυετή γαστρονομική του αναζήτηση σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ισλανδία, η Δανία και η Αγγλία, εμπνέεται από τις πρώτες ύλες των Τηνιακών καλλιεργητών και με τις συνταγές του, που βασίζονται στα τοπικά προϊόντα του νησιού, δημιουργεί κλασικά και ευφάνταστα ελληνικά πιάτα στο εστιατόριο, καθώς και αντίστοιχα σνακ για την παραλία.

HLIAS_1
Ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι


Επισκεπτόμενοι την παραλία του Βianco, έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε το καρπάτσιο από φρέσκο λαβράκι με ζελέ dashi και σχοινόπρασο, δίνοντάς του έτσι μία νότα ασιατική, τις αγκινάρες Τήνου ψητές στην σχάρα με μαγιονέζα spicy harissa, τo καλαμάρι ιδιαίτερα συνδυασμένο με καπνιστό αλλαντικό Τήνου και τις παπαρδέλες ραγού με την τοπική παλαιωμένη γραβιέρα. Το υπέροχο cheesecake με το τοπικό τυρί πέτρωμα και την χειροποίητη μαρμελάδα ελιάς ολοκληρώνει την γευστική εμπειρία και μας επιβεβαιώνει την δυναμική του σεφ στον χώρο της γαστρονομίας. Αυτή είναι η φετινή πρόταση του Βianco μέσα σε απόλυτο καλοκαιρινό τοπίο.

3
4


Το φινετσάτο κυκλαδίτικο design «παντρεύει» τις έθνικ επιρροές, δημιουργώντας ένα bohemian chic καλοκαιρινό προορισμό. Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει από νωρίς στα αναπαυτικά sun beds απολαμβάνοντας δροσιστικά ροφήματα και απολαυστικά σνακ.

5


Διασχίζοντας τις ομπρέλες, θα βρεθείς στον τροπικό χώρο του bar, με ινδονησιακές design επιρροές, όπου τα lounge καθίσματα και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα σε προδιαθέτει να δοκιμάσεις ένα signature cocktail. 

1


Στο φυσικό τοπίο της παραλίας του Μπάλλου, το Bianco δημιουργεί ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικης φινέτσας, σε συνδυασμό με τα φυσικά χρώματα και υλικά που μας αποκαλύπτει απλόχερα το νησί.

2
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Anne Fega

Εμείς που αγαπούμε και γνωρίζουμε την Τήνο ξέρουμε ότι επιχειρήσεις τέτοιου τύπου δεν ταιριάζουν στο νησί. Η Τήνος έγινε δημοφιλής τα τελευταία χρονια για την γαστρονομία των ντόπιων τα γραφικά χωριά και την μποέμ ατμόσφαιρα. Το beach bar με "ινδονησιακές design επιρροές" και "spicy harissa" στο μενού σε μία παραλία 100μ δεν χωράνε κυριολεκτικα και μεταφορικά...

LIN

στη τηνο βρηκε να ανοιξει αυτος ο σεφ ? περιμενει να βγαλει εσοδα ανοιγωντας γκουρμε εστιατοριο στην τηνο ? τι να κανεις να πας στην τηνο εκτος και αν εχεις θρησκευτικο λογο ? φυσαει 365 μερες τον χρονο 9 μποφωρ , παραλιες δεν εχει , η χωρα ειναι για κλαματα, τα χωρια ερειπωμενα , και συνεχεια ανακαλυπτουν τα site κρυμμενα φανταστικα μυστικα . κλειστο φιλε σεφ. θα πεινασεις.

nik

είσαι εκτώς τόπου και χρόνου φιλαράκο..

Κατερίνα

Είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν έχεις πατήσει το πόδι σου ποτέ στο νησί και δεν έχει ιδέα περί "Τήνος" πρόκειται...

PS

Όχι απλά εκτό τόπου και χρόνου αλλά ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για την Τήνο. Εδώ και χρόνια η γαστρονομία στο νησί έχει ανέβει πολλά επίπεδα, οπότε να μη σου κάνει καμία εντύπωση που σεφ αποφασίζουν να πάνε για σεζόν εκεί. Επίσης για τα χωριά όχι απλά δεν είναι ερηπωμένα αλλά είναι από τα ομορφότερα των κυκλαδίτικων νησιών με πολλά μαγαζιά για να πας για καφέ/φαγητό όταν τα επισκέπτεσαι. Μάλλον έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια να πας (αν έχεις πάει ποτέ)

OM

Kala esy, akoma kai ean se plironoun, min pas.

αηδίες...φάτε μια τοπικη

φρουταλια, τηνιακή γραβιέρα ωριμασμενη, αφήστε τις μπούρδες του μάστερ σεφ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης