MasterChef 4: Ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτει ποιον «βλέπει» νικητή

MasterChef 4: Ο Ηλίας Κιαζόλι αποκαλύπτει ποιον «βλέπει» νικητή

Ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 αποκαλύπτει παράλληλα τα μελλοντικά του σχέδια 

ilias-kiazoli-masterchef-2
Ο Ηλίας Κιαζόλι απέδειξε στο MasterChef ότι είναι δυνατός σεφ και θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι, αλλά δυστυχώς κυριεύτηκε από ψυχολογική κούραση, όπως έχει πει, και τελικά έφυγε από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης επανέρχεται με δηλώσεις του για να αποκαλύψει τον δικό του νικητή στο MasterChef 4.

«Μέχρι τώρα δεν είχα δει κανένα επεισόδιο με τον εαυτό μου μέσα, οπότε δεν ξέρω με λεπτομέρειες τι είχε και τι δεν είχε γίνει. Μέσα στο παιχνίδι δεν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ο ένας το πιάτο του άλλου, οπότε μόνο στις ομαδικές δοκιμασίες μπορούμε να καταλάβουμε τι πραγματικά κάνει ο διπλανός μας και στο σπίτι, καθώς εκεί μαγειρεύουμε για να φάμε. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ πως βάση ο Κώστας και ο Γιώργος είναι τα φαβορί». Ο ίδιος μίλησε και για τα σχέδια του μετά το ριάλιτι.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ξαφνιαστεί με όλα αυτά τα μηνύματα που παίρ­νω συνέχεια από τον κόσμο. Ειλικρινά, χάρηκα πάρα πολύ! Ήρθαν και προτά­σεις για να δουλέψω σε μαγαζιά, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να προχω­ρήσει κάτι. Έχουμε καραντίνα και τα πλάνα μας είναι «Μένουμε Σπίτι», δια­βάζουμε και εξελισσόμαστε. Προσπα­θώ να φτιάξω κάποια βιντεάκια για μα­γειρική στο σπίτι, τα οποία θα ανεβαί­νουν στο Instagram και όταν θα φτιάξουν τα πράγματα θα έρθω απευθείας στην Ελλάδα. Το όνειρό μου είναι να επιστρέψω με το φίλο μου, Τασούλη, και να κάνω κάτι δικό μου, με ιδανικότερο προορισμό ένα νησί. Προσπαθώ αρκετά και πι­στεύω ότι, όσο προσπαθείς, κάτι κα­ταφέρνεις. Μπορεί όχι το 100%, αλλά σίγουρα κάτι παίρνεις» δήλωσε στο περιοδικό 7 Μέρες TV.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 80 χώρες έχουν απαγορεύσει τις εξαγωγές μασκών

Κορωνοϊός - Ισημερινός: Χαός με πάνω από 22.000 κρούσματα και 560 θανάτους

Κορωνοϊός - Γερμανία: Καταρρέει η Lufthansa - Πακέτο στήριξης 10 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης