Τα παιδιά μένουν Ελλάδα με την Τζίνα

Τα παιδιά μένουν Ελλάδα με την Τζίνα

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο κέρδισε τον πρώτο γύρο της αντιπαράθεσης με το Πρωτοδικείο και ο Παύλος Βαρδινογιάννης άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί τον Οκτώβριο

Αθόρυβα πλέον συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου μετά τον αρχικό θόρυβο στα media μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Και μπορεί η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο πρώτος να έχει μακρύ δρόμο ακόμη μέχρι να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες, πριν από λίγες ημέρες όμως βγήκε η πρωτόδικη απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της συζύγου του. 

Σύμφωνα με αυτή, αναγνωρίστηκε στην κυρία Αλιμόνου ότι καλώς βρίσκονται μαζί της τα παιδιά στην Ελλάδα, απορρίπτοντας έτσι το αίτημα του κ. Βαρδινογιάννη να είναι μαζί του στην Αμερική. Οι συνήγοροί του, όταν τους κοινοποιήθηκε η απόφαση, κατέθεσαν έφεση η οποία θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Εφετείο Αθηνών. Εάν δικαιωθεί ξανά η κυρία Αλιμόνου, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει στον Αρειο Πάγο μετά τη δεδομένη νέα έφεση της πλευράς Βαρδινογιάννη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο όμως δεν έχει διαταράξει τις μεταξύ του σχέσεις αφού παραμένουν σε πολιτισμένο επίπεδο. Αλλωστε προτεραιότητα και των δύο είναι τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία φυσικά είναι πολύ μικρά για να αντιληφθούν ακόμη ότι οι γονείς τους χωρίζουν.

Ο κ. Βαρδινογιάννης κινείται μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και ήδη μαζί με την κυρία Αλιμόνου και τα παιδιά τους έκαναν διακοπές λίγων ημερών στη Μύκονο πριν από λίγες εβδομάδες. Θεωρείται βέβαιο από το περιβάλλον τους ότι τις ερχόμενες εβδομάδες θα κάνουν όλοι μαζί διακοπές διάρκειας τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ώστε να απολαύσουν οικογενειακά το φετινό καλοκαίρι, που είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Σε ό,τι αφορά το διαζύγιό τους, θεωρείται σίγουρο από έγκριτους νομικούς κύκλους ότι θα είναι χρονοβόρο, αφού μετά το τέλος των ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν το αν τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα με τη μητέρα τους, θα ανοίξει το θέμα της επιμέλειας, της διατροφής και της λύσης του γάμου. Οπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ένα διαζύγιο που θα έχει διάφορα στάδια και επεισόδια μέχρι να μπουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους και ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός τραβήξουν ελεύθεροι πλέον χωριστούς δρόμους, οι οποίοι μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι βίωσαν πολλές ευτυχισμένες ημέρες εντός και εκτός Ελλάδας για δέκα χρόνια. Μόνο που τελικά στην περίπτωσή τους, όπως και σε τόσες άλλες, ένα παραμύθι με ωραία αρχή δεν έχει απαραίτητα και όμορφο επίλογο.


Η Τζίνα Αλιμόνου σε σκηνή από τη θεατρική παράσταση «Σουίτα στο Πλάζα»

Το χρονικό του διαζυγίου

Φαινομενικά ήταν μια ήρεμη μέρα του περασμένου Νοέμβρη για την Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα παιδιά της όταν χτύπησε το κουδούνι. Μετά από λίγα λεπτά κρατούσε στα χέρια της τα έγγραφα με την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης, κίνηση που μάλλον αιφνιδίασε τη γοητευτική ηθοποιό. Οπως είπε σε πολύ στενή της φίλη κάποιες μέρες μετά, ήταν κάτι που δεν περίμενε παρά τα προβλήματα που είχαν προκύψει στον γάμο της τα τελευταία δύο χρόνια. Το βασικότερο από αυτά είχε να κάνει με τον τόπο διαμονής της οικογένειας, το οποίο δίχασε το ζευγάρι.

Η Τζίνα Αλιμόνου επιθυμούσε να μείνουν όλοι μαζί στην Ελλάδα, ενώ ο σύζυγός της να επιστρέψουν στο Κονέκτικατ, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Σύμφωνα με την πλευρά της, δεν σκεφτόταν το διαζύγιο με τον Παύλο, ευελπιστώντας ότι παρά τη διαφωνία τους για το πού θα μείνουν θα βρουν λύση. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ο γνωστός επιχειρηματίας προχώρησε ένα βήμα πιο μακριά, φέρνοντάς τη, σύμφωνα με την πλευρά της, προ τετελεσμένων γεγονότων με την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου.

Σύμφωνα με αυτή, ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητά να λυθεί ο γάμος τους λόγω της διαφωνίας για την κοινή συζυγική ζωή τους, καθώς και της ψυχικής αποστασιοποίησης που έχει επέλθει μεταξύ τους. Για τους μη γνωρίζοντες την υπόθεση, πριν από την αίτηση διαζυγίου είχαν προηγηθεί τρία εξώδικα του επιχειρηματία στη σύζυγό του. Σε αυτά την καλούσε να επιστρέψει μαζί με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ και στη μόνιμη κατ’ αυτόν κατοικία τους, ενώ η ηθοποιός επιθυμούσε η οικογένεια να έχει ως βάση την Ελλάδα.

Οι ήπιες απαντήσεις της Τζίνας Αλιμόνου, η οποία δεν επιθυμούσε επ’ ουδενί να επέλθει οριστική ρήξη στον γάμο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, αλλά να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, δεν άλλαξαν γνώμη στον σύζυγό της. Εκείνος προχώρησε στην αίτηση διαζυγίου και ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του, με βάση τη Διεθνή Συμφωνία της Χάγης που αναφέρεται σε «απαγωγή τέκνων» και προστατεύει τα παιδιά από φαινόμενα απαγωγής όταν οι δύο σύζυγοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μία χώρα, καθένας για τους δικούς του λόγους. 

Η δημόσια εμφάνιση στον Ρέμο και η ζωή μετά

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που δεν φημίζεται για τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις του, εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», στην παραλιακή, για να απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο. Μαζί του είχε φίλους και φίλες, ενώ δίπλα του καθόταν η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, κολλητή του εδώ και χρόνια, με την οποία μιλούσε σχεδόν όλο το βράδυ.

 Η έξοδός του αυτή αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες και ήταν μάλλον ένα δείγμα γραφής της νέας του ζωής, μετά το διαζύγιο με την Τζίνα Αλιμόνου. Η τελευταία παραμένει μια ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα, παρά το γεγονός ότι έχει εισέλθει πλέον στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ασχολείται μαζί τους σχεδόν όλη τη μέρα και, όπως λένε φίλοι της, κάνει ελάχιστες εξόδους για ένα κρασί με φίλους ή για θερινό σινεμά. Πολύ δικός της άνθρωπος δεν έχει ξεχάσει το τηλεφώνημα που του έκανε μόλις παρέλαβε την αίτηση διαζυγίου. «Ο Παύλος μου ζήτησε να χωρίσουμε», ήταν τα λόγια της χωρίς να το έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως εκείνες τις πρώτες ώρες που παρέλαβε τα χαρτιά.

Αγνόησε, όπως λένε κάποιοι φίλοι της, τα τρία εξώδικα που είχε λάβει και αφορούσαν μόνο το πού θα μένουν τα παιδιά, πιστεύοντας ότι θα βρεθεί η ιδανική φόρμουλα επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτή και τον Παύλο. Τελικά όμως το ζευγάρι δεν κατάφερε να αποφύγει τη δικαστική αντιδικία, κάτι που συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις παντρεμένων ζευγαριών, που παρά τις καλές προθέσεις τους για ανώδυνο χωρισμό καταλήγουν στο δικαστήριο. Πάντως, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά του, φροντίζοντας ειδικά η μεγάλη τους κόρη να μην καταλάβει τίποτε - τα τρίδυμα άλλωστε είναι πολύ μικρά.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έρχεται ανελλιπώς κάθε μήνα από την Αμερική στην Ελλάδα περίπου για 10-15 μέρες προκειμένου να περνάει χρόνο μαζί με την οικογένειά του. Μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη συνεννόηση σε ό,τι αφορά τα μηνιαία έξοδα των παιδιών και του σπιτιού ανάμεσα στους δύο συζύγους, κάτι που δείχνει ότι η επικοινωνία τους διατηρείται σε πολιτισμένο επίπεδο.   Παράλληλα, η Τζίνα Αλιμόνου έχει αρχίσει να σκέφτεται την επαγγελματική της επιστροφή, μετά από χρόνια αποχής, κυρίως στον χώρο του θεάτρου, χωρίς όμως να αγνοεί την τηλεόραση.

Το σανίδι της σκηνής ήταν κάτι που της έλειψε πολύ στα χρόνια της μετοίκησής της στις ΗΠΑ μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα τέσσερα παιδιά τους. Μέχρι να κλείσουν τα θέατρα έδωσε διακριτικά το «παρών» σε πολλές παραστάσεις, όπως στη «Μεγάλη Χίμαιρα» που την ενθουσίασε. Η ίδια άλλωστε δεν κρύβει σε στενούς φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει από την ερχόμενη σεζόν στην υποκριτική, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθεί να συναντάει ανθρώπους από τον χώρο με τους οποίους είχε χαθεί αναγκαστικά και συζητάει για κάποια πιθανή συνεργασία ώστε να τονωθεί ψυχολογικά. Παρόλο που δεν συζητάει ανοιχτά τη ρήξη στον γάμο της, έχει ομολογήσει σε στενό κύκλο φίλων ότι το μοναδικό πρόβλημα στη σχέση της με τον Παύλο ήταν η μετακόμισή τους στο Κονέκτικατ για δύο χρόνια. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε να προσαρμοστεί σε μια πόλη όπου από τις 4 το απόγευμα μετά δυσκολίας βλέπεις άνθρωπο να κυκλοφορεί στον δρόμο, ζορίστηκε πολύ, κυρίως ψυχολογικά.

Ο μακρύς δρόμος του διαζυγίου

Στο Κονέκτικατ το ζευγάρι είχε κοινωνικές επαφές με κάποιες ελληνικές οικογένειες που ζουν εκεί, ωστόσο ο τρόπος ζωής, οι ατέλειωτες ώρες ηρεμίας και η νοσταλγία για την Ελλάδα λειτούργησαν καταλυτικά όταν πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα για διακοπές.

Η Τζίνα Αλιμόνου ζήτησε από τον σύζυγό της στα τέλη Αυγούστου να μείνει με τα παιδιά στην Ελλάδα και να τον επισκέπτονται πολύ συχνά -ειδικά τις γιορτές-, όμως ο επιχειρηματίας τής ξεκαθάρισε ότι πρέπει να γυρίσουν στην Αμερική. Εκεί άρχισαν οι διαφωνίες μεταξύ τους, για να ακολουθήσουν τα τρία εξώδικα, η αίτηση διαζυγίου και τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν προ ημερών. Καταθέτοντάς τα ο Παύλος Βαρδινογιάννης κλήθηκε να πείσει το δικαστήριο ότι η συνήθης και μόνιμη κατοικία της οικογένειας είναι στο Κονέκτικατ, όπου και πρέπει να μείνουν τα παιδιά, και όχι στην Ελλάδα, όπως επιθυμεί η μητέρα τους. Σε ό,τι αφορά την εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου, αυτή έχει προσδιοριστεί για το 2019, εκτός κι αν οι υπάρχουσες συνθήκες ανάμεσα στο ζευγάρι αλλάξουν προς το καλύτερο, κάτι όμως πολύ δύσκολο, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες την υπόθεση. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη κρατάει ήπια στάση απέναντι στο θέμα, αφού είναι γνωστό άλλωστε ότι η λέξη «διαζύγιο» είναι ιδιαίτερα απεχθής στη γνωστότατη επιχειρηματική δυναστεία από την Κρήτη. Εδώ και μήνες όμως η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης δείχνουν με τις κινήσεις τους ότι μετά από έντεκα χρόνια κοινής ζωής δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν. Ο τελευταίος συναντάται συχνά με φίλους του για φαγητό, όπως ο Γιάννης Σαραντόπουλος, ενώ η Αλιμόνου βγαίνει για κρασί με κάποια φίλη της, συνήθως μετά από κάποια παράσταση.

Η γυμνή αλήθεια 

Λέγεται ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή στη ζωή, με την Τζίνα Αλιμόνου πιθανότατα να μη διαφωνεί με την παραπάνω ρήση. Στη ζωή της έδωσε πολλές φορές τέλος σε καταστάσεις που δεν τη γέμιζαν και άκουσε πολλά γι’ αυτό, όπως συνηθίζεται άλλωστε στην ελληνική σόουμπιζ. Οταν ένας φίλος της τη ρώτησε πρόσφατα αν για τις ανάγκες ενός ρόλου θα τολμούσε να εμφανιστεί γυμνή στο θεατρικό σανίδι, η απάντηση ήταν άμεση και θετική. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, αγνοώντας ίσως και τα όσα θα ακούσει αν το πράξει, κουβαλώντας ακόμη το επίθετο Βαρδινογιάννη.

Για την ίδια δεν είναι παρά μια σκηνή, ένας ρόλος και τίποτε περισσότερο, για το αδηφάγο κοινό όμως θα είναι το αλάτι και το πιπέρι της παράστασης, όσο καλή κι αν είναι ως ηθοποιός η Τζίνα. Προς το παρόν, όμως, είναι καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα παιδιά της, παίζει με τα τρίδυμα και συζητάει με τη μεγάλη Ανδριάνα, ενώ παραμένει διακριτικά στο περιθώριο παρά το γεγονός ότι όλοι επιθυμούν μια συνέντευξη μαζί της μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

 Ξέροντας από πρώτο χέρι πώς να χειρίζεται τη δημοσιότητα, η Τζίνα Αλιμόνου δεν προτίθεται, τουλάχιστον προς το παρόν, να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον άνθρωπο που πριν από μερικά χρόνια χαρακτήριζε «δώρο Θεού». Θεωρεί ότι οφείλει να σεβαστεί τα όσα έζησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια της ευτυχίας, ξέροντας ότι η επόμενη μέρα μετά το τέλος αυτής της διαμάχης θα είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ούτως ή άλλως πολυτάραχη ζωή της, που θα μπορούσε άνετα να είναι ένα κοσμοπολίτικο όσο και πιπεράτο μυθιστόρημα. 

ΣΧΟΛΙΑ (84)

ROBIN HOOD

Τα διαζύγια σήμερα έχουν φθάσει σε μεγάλα ποσοστά, και σε αυτό ευθύνεται κυρίως η νομοθεσία. Άριστος γάμος δεν υπάρχει, και όταν πυροδοτείται από μια νομοθεσία που "ξεβρακώνει" τους άνδρες, τα διαζύγια θα "αυξάνονται και πληθύνονται"... Το αποτέλεσμα θα είναι, σε λίγα χρόνια, να γίνονται γάμοι σε αυτήν την χώρα μόνο από ταλαίπωρους και γύφτους...!!! Το προγαμιαίο συμβόλαιο, που θα καθορίζει ότι το 1+1 κάνει 2, θα συμβάλλει σε τρία κυρίως πράγματα: 1. Να σταματήσουν οι ψυχοφθόρες δίκες και τα ψυχολογικά τραύματα που προκαλούν στα παιδιά, 2. Να μηδενίσει την οικονομική αιμορραγία και τα δικαστικά έξοδα των διαζυγίων, 3. Να συμβάλει στον νομικό εκπολιτισμό της χώρας, ο οποίος σήμερα κατατάσσεται περί των αφρικανικών κρατών. Είναι γνωστό ότι στην ανεπτυγμένη Ευρώπη και Αμερική είναι θεσμοθετημένο εδώ και πολλά χρόνια το προγαμιαίο συμβόλαιο και μάλιστα αποτελεί θεμέλιο λίθο του Δυτικού πολιτισμού.

δημοκρατης

Ακομα και τα προγαμιαια προσβαλονται.Και τα δικηγορακια πως θα ζησουν?Οι αντιδικιες ειναι το ψωμι τους και το ολο συστημα βρωμαει αρχιζοντας απο την νομοθεσια

Γιάννης

@ ROBIN HOOD 10/07/2017 09:36 ..........Όλα για πολλούς εδώ στο μυαλό τους, και στο δικό σου βέβαια το τι συμβαίνει στο Ελληνικό δικανικό σύστημα στα θέματα αγωγών και διαζυγίων είναι μαύρα και άραχνα ενώ στην Εσπερία βλέπουν ότι υπάρχει μόνο νομικός πολιτισμός, εξελιγμένη νομολογία και λοιπά και λοιπά σλλα πολλά και ωραία. ....... Τα πράγματα μάλλον είναι αντίστροφα. ..... Ζήσε στις ΗΠΑ και μην σου τύχει η "στραβή" και μπλέξεις με διαζύγια. ..... Αυτό έχω να σου πω μόνο. ..... Θα σε ξεσκίσουν εκεί τα δικηγορικά γραφεία. Εκεί να δεις διατροφές και άλλες αποζημιώσεις που βγάζουν τα δικαστήρια. ..... Και ελάχιστα επηρεάζεται ο δικαστής με τα προγαμιαία συμβόλαια. Γιατί υπάρχει το ναι μεν αλλά . Και χίλια δίκαια να έχεις με το μέρος σου άμα η άλλη πλευρά εχει βάλει κάποιο διάσημο δικηγορικό γραφείο που αυτά είναι δικηγορικές εταιρείες την έχεις βάψει. ....... Μην έχεις την πλάνη ότι τα στραβά είναι στην Ελλάδα. ...... Και τόλμησε εκεί στην πέρα του Ατλαντικού Εσπερία όχι να μην πληρώσεις την διατροφή αλλά και να την καθυστερήσεις. Φρόντισε να μάθεις τι θα σου συμβεί.

Oh well...

Όποιος ξέρει τον συγκεκριμένο άνδρα γνωρίζει καλά τί αλήτης είναι και πόσο θα υπέφερε η Τζίνα μαζί του τα τελευταία χρόνια. Αλλά και αυτή ήξερε τί κακομαθημένο, τεμπέλη, άχρηστο μπούλη έπαιρνε. Πήγε για τη γλυκιά, ανέφελη ζωή και της έσκασε στα μούτρα. Όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Καλά ξεμπερδέματα.

Εσυ τι εισαι.......

Εσυ τι είσαι; Ζηλόφθονο ερπετό; Βρε ουστ απο εδω.

Ελενη

Τα παιδιά τα παίρνει πάντα η μάνα(έκτος να κριθεί ακατάλληλη για συγκεκριμένους λόγους)!Εγώ πάντως αν παντρευομουν χώριζα και κραταγα τα παιδιά θα τους μιλαγα συνέχεια αρνητικά για τον πατέρα τους, θα τον κακολογουσα,θα τον μειωνα και θα τα έκανα να τον απεχθανονται και να μη θέλουν πολλά μαζί του!Επίσης θα προσπαθούσα να τα βλέπει όσο λιγότερο γίνεται, να μην έχουν στενή σχεση,και θα τους απομακρυνα σιγά σιγα όσο μπορούσα!Αλλά διατροφή θα έπαιρνα κανονικά

kokorikos

γιαυτο και δεν προκειται να σε παρει κανενας εσενα, εχουν αρχισει και ξυπνανε και οι αντρες πια με τετοια νουμερα που εχουν να κανουν.

ΤΗΕΟ

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...?????? ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΕΕΕΕ????????

ούφο ελληνίδα ψωνάρα

κάτι τέτοιες χαλάνε κι τα παιδιά...

TT

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΣΑΙ.

Ματίνα

Θέλω να πιστεύω πως οι κοπέλες παραπάνω μιλούν ειρωνικά προσπαθώντας να καυτηριάσουν παρόμοιες συμπεριφορές άλλων γυναικών... προσοχή στην ψυχολογία των αθώων ψυχών μανάδες...είμαστε υπεύθυνες για τα παιδιά που βγάζουμε στην κοινωνία και την ψυχική τους ισορροπία

Φανή

Και αν ο πατέρας πάει στα Αμερικά Δικαστήρια και δικαιωθεί από αυτά εφόσων η οικογενειακή στέγη ήταν στις ΗΠΑ?

Κ

Το ωραίο της ιστορίας είναι οτι η γυναίκα αμα θέλει με διάφορους ψευδομαρτυρες τον διώχνει ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ.

Ηλιας

Όταν ο γάμος είναι λευκός...τελειώνει πολύ γρήγορα! 8

Γιάννης Γ

Αυτά σας κάνουν οι γυναίκες μετά το γάμο οταν σας καταλάβουν όποιοι ειστε soft και μακακοπίτουρες. .... Και τότε θα αρχίσουν να σας πηδ@νε κυριολεκτικά αυτές.... Και θα λέτε σε αυτές και ευχαριστώ και απο πάνω. ..... Και αυτό γιατί δεν φροντίσατε να "σκίσετε" την γάτα απο την αρχή της σχέσης σας και να της κοντύνετε και την γλώσσα της.. . ..... Ετσι να καταλάβει οτι το πάνω χέρι σε ολα στην κοινή ζωή σας θα το έχετε για πάντα εσείς. ........ Επίσης το κυριότερο για να το πετύχετε ειναι να μην κρεμαστείτε ποτέ απο το πορτοφόλι της. ...... Αυτό κυρίως επιτυγχάνεται με το να μην την αφήσετε να κάνει την οποια δήποτε επαγγελματική καρριέρα. Γιατί τοτε η κάθε κυρία σηκώνει μπαϊράκι αναξαρτησίας και αρχίζει τα τρελλά της. ...... Να την κάνετε να το καταλάβειω καλά απο την αρχή φυσικά της σχέσης και περισσότερο αμμέσως μετά τον γάμο οτι ο προορισμός της αποκλειστικά και μόνο ειναι το σπιτικό σας, τα παιδιά σας, και εσείς . Και εσείς να εχετε πάντοτε το πάνω χέρι σε ολες τις αποφάσεις. ...... Ενας τέτοιος τρόπος ζωής υπάρχει, και με κάνει υπερήφανο αυτό ειναι οτι αυτός υπάρχει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Αιτωλοακαρνανία.

συμπερασμα

εχεις μεινει ανυπαντρος

+

τι λες ρε ανθρωπε!!! Σε μια κολα χαρτι σε τυλιγει που λεγετε διαζυγιο.... σου παιρνει ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και τα μισα απ τα παντα που δημιουργησες. Πανε οι εποχες που οι γυναικες ακουγαν τον αντρα τους και δεν πηδιοντιοσαν δεξια κι αριστερα με αιτηση διαζυγιου. Η αλλη λεει θα βγη γυμνη στο θεατρο και εχει τρια παιδια.. Τι να της πεις αυτης της γυναικας? Σημερα "παντρευονται" οι φουστηδες στην Ευρωπη και Αμερικη και μετα χωριζουν. Πανε οι εποχες που οι γυναικες ειχαν τσιπα στην Ελλαδα. Που ζεις ? Στα Σοδομα και τα Γομορα δεν εκαναν τετοια. Ειχαν περισσοτερη τσιπα.

αγρινιωτικο ελαφι εσυ εισα?

Ψάξε τι φταίει

καημενος βαρδινογιαννης

α ρε βαρδινογιαννη... οταν εμεις οι φτωχοι καταλαβαιναμε γιατι σε πηρε αυτη και δεν καταλαβαινες εσυ που εχεις 100 φορες περισσοτερη εμπειρια... τωρα πληρωνε...

ROBIN HOOD

Πρέπει οπωσδήποτε να θεσπιστεί στη Ελλάδα το προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως γίνεται στην ανεπτυγμένη Ευρώπη και Αμερική. Είναι κρίμα η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και της δημοκρατία, να κατατάσσεται στις αφρικανικές χώρες στον τομέα αυτό...!!!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά

Η διαπραγματευτική θέση της γυναίκας, σε όλες αυτές τις εν δυνάμει συγκρούσεις, είναι ότι μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να διώξει τον πατέρα από το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να απαλλαγεί από την παρουσία του, και να μεγαλώσει τα παιδιά μόνη της. Η πλεονεκτική θέση της γυναίκας, τότε, την θέτει ανά πάσα στιγμή ενώπιον μιας συμφέρουσας επιλογής: διώχνει τον πατέρα από το σπίτι, και απολαμβάνει την αποκλειστικότητα στην ανατροφή των παιδιών, αποκλειστικό δικαίωμα σε όλα τα ζητήματα εκπαίδευσης, υγείας, αγάπης, και, κυρίως, ΕΠΙΡΡΟΗΣ, τα οποία, όσο ήταν ο πατέρας στο σπίτι, αμφισβητούνταν. Επιπλέον κίνητρο για την διάλυση της οικογένειας, από μέρους της μητέρας, είναι ότι αυτή επάγεται αξιόλογα οικονομικά οφέλη για την τελευταία. Στην διατροφή που επιδικάζουν τα δικαστήρια, και στην οποία, ρητά σιωπηρά, προστίθεται και ένα μερίδιο το οποίο θα οικειοποιηθεί η μητέρα. Πρόκειται για τις αποτιμητές σε χρήμα υπηρεσίες της μητέρας στο μεγάλωμα του παιδιού. Τα κονδύλια που επιδαψιλεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις, στις μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αντιστοιχούν, μερικές φορές, στα εισοδήματα ολόκληρης τετραμελούς οικογένειας. Οι μητέρες αποσπούν από τον πατέρα του παιδιού τους, όταν έχουν χωρίσει, πολύ περισσότερα απ όσα θα του έπαιρναν σε καθεστώς γαμήλιας συμβίωσης. Μετά τον χωρισμό, ενισχύεται ασύγκριτα, σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν τον χωρισμό, ο μηχανισμός απόσπασης των χρημάτων της διατροφής από τον πατέρα. Ειδικότερα, για την απόσπαση των χρημάτων αυτών, οι μητέρες έχουν στην διάθεσή τους την αναγκαστική εκτέλεση κατά την πολιτική δικονομία, αλλά και την ποινική καταδίωξη του πατέρα του παιδιού τους, κατά την ποινική δικονομία. Ενώ τις ίδιες, κανείς δεν τις ελέγχει αν θα δαπανήσουν την διατροφή που παίρνουν για το παιδί τους ή για τον εαυτό τους. Όλα αυτά, είναι πλεονεκτήματα της χωρισμένης μητέρας έναντι αυτής που συμβιώνει με τον πατέρα του παιδιού της, σε γάμο ή εκτός αυτού. Ένα επιπλέον, ΚΙΝΗΤΡΟ, οικονομικής φύσεως, για να ζητήσει η μητέρα την διάλυση της οικογένειας, με την αποβολή, από αυτήν, του πατέρα. Καμία κοινωνία δεν μπορεί, συνεπώς, να παραβιάζει τις βασικές αρχές της και ισορροπίες, όπως, εδώ, την βασική και θεμελιώδη στις δημοκρατικές κοινωνίες αρχή της ισότητας, χωρίς κυρώσεις. Καθιερώνοντας την ανισότητα, το σύστημα οικογενειακού δικαίου, διασαλεύει κρίσιμα τις ενδοοικογενειακές ισορροπίες, και οδηγεί τις οικογένειες σε διάλυση.

αγ

εγραψες 2 εκθεσεις αλλα το ρεζουμε ειναι 0 εις το πηλικον. ''ξεχασες'' να αναφερεις οτι συνηθως για το διαζυγιο φταιχτης ειναι ο συζυγος και οτι μοναδικο ενδιαφερον των περισσοτερων αντρων μετα το διαζυγιο ειναι το πως δεν θα δωσουν διατροφη για τα παιδια. εσυ μαλιστα ο ιδιος αναφερεις οτι δεν γνωριζει ο συζυγος τι κανει τη διατροφη η μητερα, δηλαδη αν τη δαπανα για τον εαυτο της ή για τα παιδια. ε, λοιπον ναι, η διατροφη που δινει ο συζυγος και η οποια ειναι τις περισσοτερες φορες 2 πενταρες, κατατιθεται σε τραπεζες της ελβετιας και τα παιδια μενουν νηστικα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

palia-athina_main01

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το Βασιλικό Θέατρο της Αγίου Κωνσταντίνου όταν πρωτολειτούργησε. Συνοδεύεται από μια περιήγηση στα πέριξ που κάθε άλλο θύμιζαν παρά κουλτούρα...

1