Αναστασία Σιδηροπούλου: Μια οδοντίατρος στα καλλιστεία

Αναστασία Σιδηροπούλου: Μια οδοντίατρος στα καλλιστεία

Κάνει φωτογραφίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δύο τίτλους σε καλλιστεία. Παράλληλα σπουδάζει οδοντιατρική στη Σλοβακία, ονειρεύεται να δουλέψει στην Αμερική, ενώ σε λίγες μέρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό Miss Universe. Και είναι μόλις 21 ετών!

Πεινασμένοι και… «χαρμάνηδες»!
Αναστασία Σιδηροπούλου: Μια οδοντίατρος στα καλλιστεία
Tο 2010 η Αναστασία Σιδηροπούλου δηλώνει συμμετοχή για τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι μόλις 17 ετών, γεμάτη όνειρα. «Είχα την περιέργεια να δω αν θα με πάρουν. Από την άλλη, ήταν ένας θεσμός που πάντα παρακολουθούσα και μου άρεσε πολύ» λέει με εφηβική ζωντάνια στο People. Τελικά, η περιέργεια της βγήκε σε καλό, καθώς η Βίκυ Καγιά, που ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς των καλλιστείων, ανακοίνωσε το όνομά της και η κορδέλα της αναπληρωματικής Miss Young 2010 έδωσε ενθουσιασμό και χαρά όχι μόνο στην Αναστασία, αλλά και στην οικογένειά της. Ένα χρόνο αργότερα, πηγαίνει στο Τέξας και κατακτά τον τίτλο της Miss Teen World 2011. 



Κλείσιμο
2013. Από τις 21 Οκτωβρίου, η Αναστασία βρίσκεται στη Μόσχα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου. Φυσικά και θέλει να επιστρέψει νικήτρια από το διαγωνισμό, αλλά παράλληλα γνωρίζει πως το μόντελινγκ δεν κρατάει για πάντα. Έτσι, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια φωτογράφιση, είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι της ηλικίας της και σπουδάζει οδοντιατρική στη Σλοβακία. Στη συγκεκριμένη της επιλογή έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως και οι δύο γονείς της είναι οδοντίατροι. «Είμαι στο τέταρτο έτος. Η ζωή στην Μπρατισλάβα είναι πολύ ήρεμη, σαν να βρίσκεσαι σε μια μικρή επαρχία της Βιένης. Είναι πολύ όμορφα. Σε σχέση με την Ελλάδα, με ενοχλεί που δεν μπορείς, για παράδειγμα, να πας σε μια ωραία καφετέρια.



Είναι πολύ μικρή πόλη και δεν έχεις επιλογές». Η ίδια έχει κάνει ορισμένες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά της Σλοβακίας. Με τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, θεωρεί πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα έχει μέλλον; «Σε κάθε χώρα το μόντελινγκ επιβάλλεται να έχει μέλλον. Παντού χρειάζεται να υπάρχει, ώστε να δίνει μια πιο ανέμελη και ευχάριστη νότα» λέει στο People. Πλέον τα καλλιστεία στην Ελλάδα δεν προβάλλονται από την ιδιωτική τηλεόραση, όπως είχαμε συνηθίσει επί χρόνια. Είναι κάτι που, κατά τη γνώμη της, αποδυνάμωσε το συγκεκριμένο θεσμό; «Δεν νομίζω ότι αποδυναμώθηκε ο θεσμός. Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον τα καλλιστεία τα βλέπει λιγότερος κόσμος, διότι δεν προβάλλονται στην τηλεόραση». Η αγαπημένη της Σταρ Ελλάς, πάντως, είναι η Δούκισσα Νομικού.

Η αδυναμία στον μπαμπά και τα φλερτ στο δρόμο!

Η Αναστασία Σιδηροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στους Θρακομακεδόνες. Με τους γονείς της διατηρεί άψογες σχέσεις, αλλά ο πατέρας της έχει την τιμητική του, καθώς τρέφει για εκείνον μια ιδιαίτερη αδυναμία, όπως άλλωστε και τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. «Τον μπαμπά μου τον έχω σαν πρότυπο. Μια σημαντική συμβουλή που μου έχει δώσει και την οποία ακολουθώ κατά γράμμα είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω και να είμαι αισιόδοξη».

Αν και οι γονείς της αρχικά είχαν κάποιους ενδοιασμούς όσον αφορά τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τη στήριξαν απόλυτα στην προσπάθειά της. Αντίστοιχα την ενθάρρυναν και οι δύο της αδελφές, 23 και 13 ετών.



Τελικά ποιο επάγγελμα θα ήθελε να ακολουθήσει; Του μοντέλου, του οδοντίατρου ή και τα δύο; «Και τα δύο, σε συνδυασμό. Αν ήταν να πάω μόνιμα στο εξωτερικό, θα ήθελα να δουλέψω ως οδοντίατρος στην Αμερική». Η Αναστασία έχει αγόρι και είναι πολύ ευτυχισμένη. Την προσέχει και είναι ο φύλακας άγγελός της. Αλήθεια, πώς αντιμετωπίζει τα φλερτ στο δρόμο; «Απλά τα προσπερνάω» απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Τελικά οι Έλληνες είναι πιο «κυνηγοί» σε σχέση με τους Σλοβάκους; «Οι Σλοβάκοι είναι πιο ντροπαλοί από τους Έλληνες. Μπορεί να μην εκδηλώνονται σε έντονο βαθμό, αλλά όταν κάνουν μια κίνηση θα είναι ουσιαστική, χωρίς να το φέρουν μέσω... Λαμίας» παραδέχεται χαμογελώντας στο People.

Γυμναστική και διατροφή

Η Αναστασία είναι 1,74 μ. και ζυγίζει 52 κιλά. Έχει κάποιο μυστικό όσον αφορά τη διατροφή της; «Δεν στερούμαι κάτι, αλλά ούτε πέφτω με τα μούτρα στη σοκολάτα! Προσπαθώ να έχω μια ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζομαι τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν κάνω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Απλά, συνδυάζω αερόβια άσκηση με βάρη». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Μόσχα και προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά της 9ης Νοεμβρίου. Μόλις γυρίσει, ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει; Τι είναι εκείνο που της έχει λείψει περισσότερο; «Ο ύπνος. Θα κοιμηθώ πάρα πολλές ώρες» λέει στο People.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης